cookie-og-privatlivspolitik
Birthe Kjær synger julen ind i Nykøbing F.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Julekoncert rykkes fra Klosterkirken til teatret

Birthe Kjær synger julen ind i Nykøbing 8. december. Nu ikke i Klosterkirken med på Nykøbing F. Teater.
03. november 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING I forbindelse med den seneste udvikling af covid-19 har Mickey Pless besluttet at flytte julekoncerten med Birthe Kjær til Nykøbing F. Teater.

Alle der har købt billet til koncerten vil blive kontaktet af Nykøbing Falster Revyens billetkontor, som er arrangør af koncerten.

- Vi har fulgt udviklingen af Covid-19 situationen tæt, og på den baggrund har jeg vurderet, at vi nu vælger at flytte koncerten til teatret, fordi teaterrummet er større end i Klosterkirken, og vi har mulighed for at publikum kan sidde med større afstand. Vi skal alle sammen passe på hinanden, og derfor skal alle føle sig trygge, når de går til koncert, og den tryghed har jeg vurderet at jeg bedst kan give dem hvis vi flytter koncerten. Vi glæder os til at give publikum en stor musikalsk og smuk oplevelse - med afstand, lyder det fra Mickey Pless, revydirektør.

Koncerten finder sted 8. december klokken 19.30 (dørene åbnes klokken18.30), og der er i skrivende stund få billetter tilbage. De kan købes på www.nyk-revy.dk eller ved henvendelse på billetkontoret på Nykøbing F. Teater.

Normalt kan der være 689 i teatret, men der lukkes kun 315 ind, så der er masser af plads.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce