cookie-og-privatlivspolitik
Det er denne bil, der skal findes og tælles i fire uger.
Foto: Pexels

Ugeavisen Guldborgsund

Julekonkurrence:Tæl biler på vej hjem til jul

Ingen jul uden en stor konkurrence i Ugeavisen! I år er der et Vores Nykøbing gavekort på 1.500 kroner på højkant til en heldig læser. Så nu skal der tælles julebiler!
23. november 2020 kl. 13:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

KONKURRENCE Den trofaste Ugeavisen-læser har formentlig opdaget, at der i år ikke har været nogle julefrokostsider i avisen med dertilhørende konkurrence.

Grunden er, at Covid-19 har sat sine begrænsninger for, hvor mange og hvor meget vi må samles - også i festligt lag.

Men... Det bliver ikke rigtig jul på Ugeavisen uden en stor læserkonkurrence, så i denne uge er vi klar med vores store julekonkurrence, hvor en heldig læser kan blive den glade vinder af et Vores Nykøbing gavekort på 1.500 kroner.


Over fire uger

Konkurrencen kører i ugerne 48-51, og i disse fire uger gemmer vi små, røde biler, der er på vej hjem til jul.

Hver uge kan du med én kupon pr. husstand deltage i den samlede pulje, hvorfra vi trækker lod, så er man rigtig ihærdig kan man få hele fire lodder med i puljen.

Du har mulighed for at aflevere kuponen i brevsprækken i Tværgade 20, Nykøbing, eller udfylde kuponen hjemme og tage et billede af den, og indsende det til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk.

Mærk din mail: "Julebil".

Sidste frist for deltagelse er torsdag 17. december klokken 10, hvorefter vinderen vil få besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce