cookie-og-privatlivspolitik
Anders Blichfeldt kan torsdag opleves med sit Christmas Magic 2021 Show.
Anders Blichfeldt kan torsdag opleves med sit Christmas Magic 2021 Show.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Julemagi på teatret med Anders Blichfeldt

NFH Koncerter har nemlig allieret sig med sangeren, musikeren, crooneren og entertaineren, der indtager scenen med sit Christmas Magic 2021 Show - en helt ny type koncert.
29. november 2021 kl. 07:30 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Der er lagt op til masser af julestemning og en musikalsk oplevelse på torsdag i Nykøbing F. Teater.

NFH Koncerter har nemlig allieret sig med sangeren, musikeren, crooneren og entertaineren Anders Blichfeldt, der indtager scenen med sit Christmas Magic 2021 Show - en helt ny type koncert.

- Anders kommer til at optræde foran en kæmpe HD skærm. På skærmen optræderblandt andet et symfoniorkester, et jazzband, et 80'er band, et countryband og en masse andet. Specielt optaget til Christmas Magic. Visuelt bliver der sat nye standarder, og musikalsk samt lydmæssigt er vi i superligaen. Det bliver stort, smukt, sjovt og helt anderledes end nogen anden julekoncert, afslører Søren "Isenkram" Jakobsen, eventmanager i NFH.

I løbet af koncerten kommer der gæster på skærmen. som vi alle kender, og selve opsætningen på både scene og skærm kommer til at ose af jul.

Publikum får en masse af de julesange vi alle kender, samt en håndfuld julesange Anders har lavet, både i tiden med Big Fat Snake og som solist. Blichfeldt spiller og synger selvfølgelig live, både helt alene på scenen og sammen med de forskellige orkestre der optræder på skærmen.

Annonce

Flere af sangene er arrangeret for symfoniorkester blandet med et rockorkesters rytmegruppe.

Publikum kommer til at opleve en magisk verden, hvor mani det ene øjeblik oplever Anders helt alene på scenen, for sekundet efter at se ham stå foran et stort orkester. I næste nu er vi på kanetur i høj sne, efterfulgt af et 50-mands stort gospelkor.........

Billetter til arrangementet fås på ticketmaster.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE