cookie-og-privatlivspolitik
Ho...ho...ho... så er der konkurrence i Ugeavisen igen!
Ho...ho...ho... så er der konkurrence i Ugeavisen igen!
Foto: Tivoli

Ugeavisen Guldborgsund

Julen 2020 er Hjerternes Fest

Ugeavisen har fået mulighed for at udlodde 2 x 4 entré og turpas til Jul i Tivoli.
04. december 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

KONKURRENCE Julen i Tivoli bliver i år anderledes fra tidligere på grund af Covid-19. Vi skal alle passe på hinanden, og derfor skal gæsterne først og fremmest reservere plads, inden de kommer, men Tivoli opfordrer også gæsterne til at planlægge deres besøg søndag til torsdag, så de undgår at stimle sammen på for eksempel lørdage i den 82.000 m2 store forlystelseshave.

Julen skal dog stadig føles som jul, og gerne med lidt ekstra meget kærlighed end normalt. Og derfor er temaet for julen 2020 Hjerternes Fest. Overalt i haven vil der være hjerter at finde, både ned langs alleen ved Hovedindgangen, hvor de vil hænge parret med glitrende Swarovski krystaller og som noget helt, helt nyt og vovet har Tivoli kreeret et lysende, rødt hjerte, der bliver projekteret op på himlen over Glassalen, som et pejlepunkt for hele Tivoli og København.

Hver dag tændes over en million lys i Tivoli og alene på det store juletræ foran Koncertsalen lyser 35.000 lyspunkter. Udover hjertet på himlen, finder man også et 3,5 meter højt, glødende hjerte ved Nimb, samt en projektion med levende billeder af en gammeldags juleby.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og det noget er i dette tilfælde, at der er masser af plads i forlystelserne på grund af det begrænsede besøgsantal. Det er derfor nu, at man skal komme i Tivoli, hvis man gerne vil have god plads i Rutsjebanen, Vertigo og Den flyvende Kuffert, og ikke mindst komme hurtigt frem. Især i weekenderne og jo tættere vi kommer på jul, vil man stadig kunne opleve ventetid, men den vil være begrænset i forhold til tidligere år.


Konkurrence

Ugeavisen udlodder en pakke med fire entrébilletter og turpas til to heldige læsere. For at deltage skal du blot svare på spørgsmålet: Hvor højt er det glødende hjerte ved Nimb i Tivoli? Du skal sende dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - mærk mailen "Jul i Tivoli". Sidste frist for deltagelse er tirsdag 8. december klokken 10.

Vær opmærksom på, at vinderne af konkurrencen ikke kan benytte sig af deres billetter på fredage og lørdage. Og skal selv sikre at booke besøget på forhånd. Booking af besøg koster ikke noget - og foretages her: https://www.tivoli.dk/da/praktisk/reserver+plads.

Billetterne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter. Ligeledes må de heller ikke sælges videre. Billetterne kan benyttes til et besøg under Jul i Tivoli 2020 - det vil sige, at besøget skal finde sted inden 3. januar 2021.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce