cookie-og-privatlivspolitik
Rone Chortzen fra Lions i Nykøbing og varehuschef i Kvickly i Nykøbing, Per Kristiansen, håber, at mange kunder vil bakke op om indsamlingen.
Rone Chortzen fra Lions i Nykøbing og varehuschef i Kvickly i Nykøbing, Per Kristiansen, håber, at mange kunder vil bakke op om indsamlingen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Julen er hjerternes tid

12 familier kan se frem til en hjertelig håndsrækning fra Lions og Kvickly 23. december, hvor familierne modtager varer, så det bliver muligt at holde en dejlig jul.
24. november 2020 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Igen i år samarbejder Kvickly i Nykøbing med Lions Club Nykøbing og samler ind til udsatte familier i Guldborgsund kommune.

12 værdigt trængende familier er udvalgt, og de har alle brug for at få hjælp til at få en fantastisk jul.

Sidste år lykkedes det at hjælpe ti familier efter samme koncept.

- Vi har sat en kundevogn op i vores forområde - der står et skilt, og der hænger lister med ting, der er gode at købe. Og så er det fremgangsmåden, at gavmilde kunder kan lægge varer i vognen, og så sørger vi for, at det hele bliver fordelt 23. december. Kvickly Nykøbing donerer, hvad der skulle mangle, så alle 12 familier får lige meget, fortæller varehuschef Per Kristiansen, der her ses med Lions præsident, Rone Chortzen.

Per Kristiansen fortsætter:

- Det er vigtigt, at kølevarer og grønt afleveres til personalet. Vi har lavet en liste til varerne, så vi kan tage det fra på dagen. Vi vil rigtig gerne kunne give børnene julegaver - så har du mulighed for og lyst til, at købe et stykke legetøj - så gør det endelig! Vi skal nok sørge for, at det bliver pakket pænt ind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce