cookie-og-privatlivspolitik
Klokken 17 er der uddeling af godteposer til alle de søde børn på Centertorvet
Klokken 17 er der uddeling af godteposer til alle de søde børn på Centertorvet
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Juletræet tændes fredag

Nørre Alslev Erhvervsforening inviterer til juletræstænding på fredag - kom og vær med!
25. november 2021 kl. 06:34 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV Nørre Alslev Erhvervsforening har igen i år lagt sig i selen for at arrangere en hyggelig juletræstænding på Centertorvet i Nørre Alslev.

Festlighederne løber af stabelen på fredag 26. november fra klokken 16, hvor Erhvervsforeningen i Nørre Alslev serverer kaffe, kakao og saft til alle, der trænger. SuperBrugsens Butikbestyrelse er dertil klar med lune æbleskiver.


Dans med om juletræet

Klokken 16.20 holder formanden for Nørre Alslev Erhvervsforening, Mie Rasmussen, velkomsttale, og klokken 16.45 skal det fine juletræ tændes, og alle, der har lyst, må være med til at danse om træet, som er pyntet af Nørre Alslev Private Børnehave og Idtrætsbørnehaven Møllegården.


Godteposer til børnene

Når klokken slår 17 er der uddeling af godteposer til alle de fremmødte børn, og arrangementet slutter klokken 17.30, hvor Nørre Alslev Erhvervsforening ønsker alle en rigtig glædelig jul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE