cookie-og-privatlivspolitik
Daglig leder for KF Tømrer, Steen Malchow,  er sammen med den 12 mand store stab flyttet disse lokaliteter på Ankersvej 10C.
Daglig leder for KF Tømrer, Steen Malchow, er sammen med den 12 mand store stab flyttet disse lokaliteter på Ankersvej 10C.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

KF Tømrer er rykket til Ankersvej

Det unge byggefirma har fået nyt domicil på 400 kvadratmeter.
05. juli 2020 kl. 07:36 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Tilbage for blot tre år siden, 1. juli 2017, startede KF Tømrer ApS med base på Aarhusvej 22 i Nykøbing.

Men forleden blev der holdt store flyttedag og det nye domicil er nu i den nordlige ende af byen, nemlig Ankersvej 10 - erhvervsområdet bag Rema 1000 ved Stubberup.

- Grunden til, at vi er rykket herud er, at vi simpelthen havde brug for mere plads til et større værkested, til maskiner, til mandskabsrum, kontorlokaler med videre, fortæller daglig leder og medindehaver af KF Tømrer, Steen Malchow, der p.t. beskæftiger 12 ansatte i tømrerdelen.

- Her råder vi nu over hele 400 kvadratmeter og vi er faldet godt til, understreger Steen Malchow, der under corona-krisen har haft så meget arbejde, at det har været muligt at holde hele staben på arbejde.

- Heldigvis for det. Men vi kan godt mærke, at ordrebogen ikke er helt så fyldt som sidste år ved samme tid. Men vi kan tydeligt mærke, at det igen går fremad med flere opgaver og vi igen får travlt, siger han.

KF Tømrer favner bredt og tager sig af stort set alle tømreropgaver. Går man for eksempel med drømmen om at bygge nyt står KF Tømrer gerne til rådighed fra første streg tegning til aflevering af det færdige hus. KF Tømrer står gerne for både projekteringen, tegninger og totalentreprisen.

Også hvis det drejer sig om en om- og/eller tilbygning er KF Tømrer en oplagt mulighed som sparringspartner.

- Vi lægger stor vægt på den gode dialog med kunden i centrum. Sammen finder vi den bedste løsning til projektet, lyder det fra Steen Malchow.

Man tilbyder også udskiftning af vinduer - trævinduer, træ/alu, plast m.m. Firmaet har samarbejde med de fleste danske vinduesproducenter - blandt andet Hvidbjergvinduet, Kpk og Velfac.

Man kan også alliere sig med KF Tømrer, når man har brug for tagudskiftning, eftersiolering eller et nyt køkken.

- Vores stab af tømrere og snedkere har hver især deres kompetencer og på den måde supplerer de hinanden rigtig godt, siger Steen Malchow.

- En anden af vores styrker er også, at vi er i stand til at rykke ud hurtigt. Det kan være til akutte opgaver eller til forsikringsskader, som for nylig, hvor der var brandskader i 7-Eleven-butikken på stationen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce