cookie-og-privatlivspolitik
I Guldborgsund Kajakklub kan man blandt andet møde udfordringerne med Stand Up Paddel.
I Guldborgsund Kajakklub kan man blandt andet møde udfordringerne med Stand Up Paddel.
Foto: Guldborgsund Kajakklub

Ugeavisen Guldborgsund

Kajakpolo og stand up

Har du en drøm om at komme på vandet og være aktiv på det skønne Guldborgsund?
18. juni 2020 kl. 06:50 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Corona-situationen spændte i foråret ben for specielt to nye tiltag, som Guldborgsund Kajakklub havde planlagt at starte op med i den nye sæson i år.

I fjor etablerede klubben såvel kajakpolo-anlæg og Stand Up Paddel (SUP) aktiviteter. Disse kom i stand med stor støtte fra Nordea Fondens Kystpulje og Foreningspuljen, som administreres af DGI og DIF. Der blev etableret et samarbejde omkring kajakpolo med Guldborgsund Ungdomsskole og der blev uddannet SUP-instruktører.

- Derfor var det også ekstra ærgerligt da corona-situationen kom på tværs af disse nye initiativer, men de seneste udmeldinger og nye retningslinjer fra regeringen og sundhedsmyndighederne betyder nu at Guldborgsund Kajakklub, med de rette forholdsregler, er klar til at starte både SUP og kajakpolo op for nuværende og nye medlemmer, lyder det fra Guldborgsund Kajakklubs formand Peer Lundquist
 
Han inviterer derfor alle, der har en drøm om at komme på vandet og være aktiv på det skønne Guldborgsund, til at komme i gang med de nye aktiviteter i klubben.

Kontaktinformationer og relevante oplysninger findes på Guldborgsunkajakklub.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce