cookie-og-privatlivspolitik
Verdensmester Dione Housheer skal have gang i venstrehånden, hvis det skal blive til point mod Herning-Ikast.
Verdensmester Dione Housheer skal have gang i venstrehånden, hvis det skal blive til point mod Herning-Ikast.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Kan NFH hamle op med pokalmestrene?

Herning-Ikast kommer på besøg onsdag i Lånelet Arena. Mandag venter så en udekamp mod Silkeborg-Voel.
05. februar 2020 kl. 06:03

Annonce

Der er mandskaber i HTH Ligaen, der synes selvskrevet til en top 8-placering og dermed deltagelse i slutspillet.

Et af disse er pokalmestrene fra Herning-Ikast, der i skrivende stund indtager 4. pladsen med ni point flere end NFH hidtil har på kontoen.

Så de stærke midtjyder er naturligvis ikke det hold NFH skal hænge sin hat på, men selvfølgelig stadig Randers HK.

Men derfor kunne det jo være super, hvis Johanna Westberg og de øvrige NFH'ere formår at åbne Herning-Ikast' stærke forsvar, når de onsdag klokken 18.30 gæster Lånlet Arena.

For én ting er helt sikkert. Der skal flere end de kun 19 mål til, som det lykkedes NFH at score i det første opgør i oktober i fjor, hvis der skal være basis for en overraskelse og dermed to point.

Under alle omstændigheder venter en meget svær opgave mod en modstander, der angrebsmæssigt har de stærkeste kort i de to norske bagspillere og topscorere Helene Gigstad Fauske og Jeanett Egebakken Kristiansen.

Og nok så væsentligt har jyderne, der forleden sikrede sig adgang til kvartfinalerne i EHF Cup'en, rutinerede Sabine Englert i kassen. Tyskeren, der i årevis har været en af de bedste målvogtere i den danske liga.

Når først hun trækker gardinet ned er det meget svært at besejre Herning-Ikast. Men det er samtlige NFH'ere selvfølgelig klar over inden de løber på banen ...


Virker ustabile

Mandag 10. februar skal NFH i kamp igen. Her går turen til Silkeborg, nærmere betegnet Jysk Arena, hvor det gælder Silkeborg-Voel KFUM.

Hjemmeholdet har pointmæssigt et forspring til NFH, men virker noget ustabilt. Således blev det forleden noget uventet til et nederlag på hjemmebane til oprykkerne fra Horsens HE på 20-22.

Og ud fra det kunne man så måske konkludere, at hvis Horsens kan vinde i Silkeborg, så kan NFH også ...

Under alle omstændigheder er der dømt revanche for de gule. Det første opgør i Nykøbing vandt jyderne nemlig med 26-25.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce