cookie-og-privatlivspolitik
Lørdag 19. september kan du opleve Dicte på Stars i Vordingborg.
Lørdag 19. september kan du opleve Dicte på Stars i Vordingborg.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Kira og Dicte på Stars

To stærke kvinder gæster det regionale spillested.
17. september 2020 kl. 07:14 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

VORDINGBORG Kira Skov tager sin første dansksprogede plade med, når hun i selskab med sit band, gæster Stars i Vordingborg fredag 18. september klokken 21.

"I nat blir' vi gamle" er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

Dagen efter - nemlig lørdag 19. september klokken 21 bliver det Dictes tur til at gå på scenen.

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt "The Queen of Cool", og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90'ere har hun sendt hele ti plader på gaden.

Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce