cookie-og-privatlivspolitik
Signe Wenneberg kan opleves på Højskolen Marielyst i marts.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Klar med foredrag og folkekøkken

Foredragsserien på Højskolen Marielyst, der indledes med spisning på Sømærket, starter 21. februar.
02. januar 2022 kl. 08:42 Af Manfred Sørensen

MARIELYST Så er Højskolen Marielyst i samarbejde med LOF Lolland-Falster klar med programmet for sin foredragsrække for det nye år. Et program der byder på både stærke personlige historier, humor, politik, kærlighed til Sydhavsøerne og en enkelt debat om et af tidens hotteste emner: Skal vi spise kød eller planter?

- Som de tidligere år kalder vi foredragsserien "Foredrag og Folkekøkken", fordi der bliver mulighed for at spise et godt jævnt måltid mad forud for foredragene. Men i modsætning til tidligere foregår folkekøkkenet ikke på selve højskolen, men hos Restaurant Sømærket. Det gør vi af to grunde: Dels har vi kun begrænset plads til spisende gæster og dels vil vi gerne give vores lille bidrag til, at lokalområdet også får glæde af de forhåbentlig mange gæster, der vil strømme til foredragene, lyder det fra en forventningsfuld forstander på højskolen, Christian Schou.

Her en oversigt:

21. februar: Pelle Dragsted: Nordisk socialisme - Enhedslistens toppolitiker om sit bud på, hvordan Norden allerede er halvvejs socialistisk og kan blive det 100%.

7. marts: Signe Wenneberg: Min nyfundne kærlighed til Sydhavsøerne - Gin-producent, hverdagsaktivist, have-ekspert, retoriker og flittig skribent om næsten alt mellem himmel og jord har købt flexbolig i Nysted og fortæller på den baggrund om hendes nye store kærlighed til Sydhavsøerne.

Annonce

14. marts: Birgithe Kosovic: Det du ikke vil vide - Den prisbelønnede forfatter om hendes bestsellerbog af samme navn, der tager hendes egen dysfunktionelle familie under "kærlig" behandling.

28. marts: Ulf Pilgaard: Mit liv som Ulf - Danmarks største komiker om sit lange liv i komikkens tjeneste.

25. april: Kød eller plantebaseret mad? - Debat mellem kød-entusiasten Sune Ranum Kragh og vegetaren Niels Kristian Kragh om et af tidens mest kontroversielle spørgsmål.

9. maj: Geeti Amiri: Glansbilleder - Foredragsholder, forfatter, debattør og vinder af Hørups Debatpris i 2020 fortæller sin historie om, hvordan hun er brudt ud af sit liv som afghansk kvinde og har skabt en tilværelse som dansk kvinde.

Alle dage er mandage og der indledes klokken 18 med folkekøkken på Sømærket, mens der er foredrag/debat på Højskolen klokken 19.30. Prisen er 100 kroner for folkekøkken og 100 kroner for foredrag/debat og billetter til spisning og foredrag sælges kun på højskolens hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE