cookie-og-privatlivspolitik
Køb for mere end 300 kroner, få et lod og deltag i Vores Nykøbings julekonkurrence.
Køb for mere end 300 kroner, få et lod og deltag i Vores Nykøbings julekonkurrence.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Køb for over 300 kroner...

- og deltag i konkurrencen om lækre præmier. Vores Nykøbing gentager stor succes fra sidste år.
01. december 2021 kl. 06:33 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Det går igen den gale vej i forhold til Covid smittetallene i Danmark. Og et resultat af det, er desværre også, at julehandlen kan blive påvirket.

Derfor har Vores Nykøbing valgt at gentage succesen med deres julekonkurrence fra sidste år, hvor der er bunkevis af præmier på højkant fra byens erhvervsdrivende.

Den går igen i år ud på, at hver gang du handler for mere end 300 kroner i en af Vores Nykøbings medlemsbutikker i december måned, ja så kan du udfylde et lod og deltage i den store konkurrence. Supermarkeder er undtaget.


Trækker lod onsdag,torsdag og fredag

- Uddelingen af lodsedlerne starter mandag 29. november. Vores Nykøbing starter 1. december og trækker lod hver onsdag, torsdag og fredag frem til jul. Det vil blive sendt live på Facebook klokken 16 - hver gang. Din lodseddel vil være i spil hele perioden - så køb julegaver tidligt og vær med i trækningen helt frem til jul, fortæller Mathilde Jespersen, event- og projektkoordinator, Vores Nykøbing.

Husk at købe dine julegaver lokalt, så byens forretninger også kommer igennem denne vinter med "skindet på næsen".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE