cookie-og-privatlivspolitik
Du kan komme med bagom i tigerens anlæg, hvor dyrepasseren Lotte viser, hvordan de arbejder med sikkerhed i dyreanlægget.
Du kan komme med bagom i tigerens anlæg, hvor dyrepasseren Lotte viser, hvordan de arbejder med sikkerhed i dyreanlægget.
Foto: Guldborgsund Zoo & Botanisk have

Ugeavisen Guldborgsund

Kom med bagom i tigerens anlæg

Masser af spændende aktiviteter venter i Guldborgsund Zoo i denne og næste uge.
11. februar 2020 kl. 06:39 Af Manfred Sørensen

Annonce

Hvorfor kan et dyr ikke lide et net? Og hvorfor går dyrepasseren og løfter dyrets hale? Har du lyst til at høre om hvordan dyrepasserne arbejder og træner med dyrene, så har du chancen i uge 7 og 8. Her sættes fokus på dyrenes dag i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.

- Vores dyrepassere vil fortælle om deres hverdag, hvilke redskaber de bruger, og hvorfor de træner dyrene. Du kan blandt andet komme med bagom i tigerens anlæg, hvor dyrepasseren Lotte viser, hvordan de arbejder med sikkerhed i dyreanlægget, fortæller Belinda Pyndt Grunow, der er faglig koordinator I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.

I ugens løb vil dyrepassere vise og fortælle om havens dyr og i BørneZoo kan du hjælpe med at fodre dyrene, når de skal have foder.

Men du skal være på vagt, for de kommer tæt på og elsker en frisk gulerod eller anden godbid fra spanden ... Hos odderne er der små piblyde. Det er zoo's nye odderunge, som du kan høre. Dyrepasseren vil fortælle om dagligdagen med odderne, og hvorfor hun bruger redskaber til at træne dem med. De to uger er også ekstra hygge og leg. Der tændes bål, så du kan grille lækre skumfiduser og nyde en dejlig kop varm kakao omkring bålstedet.

I hele ugen er der gang i sjove konkurrencer, hvor der udloddes flotte præmier fra ZooShoppen.

- Vi glæder os til at se jer alle til nogle vildt hyggelige timer i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. Hele programmet er på www.guldborgsundzoo.dk, lyder opfordringen fra Belinda Pyndt Grunow og resten af staben i Guldborgsund Zoo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce