cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver brug for Niklas Landins enorme vingefang, hvis Danmark igen skal blive verdensmester. Hvem tror du løber med titlen? Kom med et bud og deltag i konkurrencen om et Føtex-gavekort på 1.500 kroner.
Der bliver brug for Niklas Landins enorme vingefang, hvis Danmark igen skal blive verdensmester. Hvem tror du løber med titlen? Kom med et bud og deltag i konkurrencen om et Føtex-gavekort på 1.500 kroner.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Ugeavisen Guldborgsund

Kom med et VM-bud og vind!

Føtex klar med et gavekort på 1.500 kroner i Ugeavisens store VM-konkurrence.
18. januar 2021 kl. 08:07 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING I sidste uge blev det meget omdiskuterede håndbold VM for herrehold i Egypten skudt i gang.

Det skete i onsdags, hvor værtsnationen besejrede underdogsene fra Chile.

Men vore øjne hviler naturligvis først og fremmest på det danske landshold - de regerende verdensmestre - der med de ventede sejre over Bahrain og DR Congo har taget hul på turneringen, mens det tirsdag i indeværende uge gælder den sidste puljekamp mod Argentina - det nok stærkeste hold af de tre modstandere i en meget, meget overkommelig gruppe.

Hvis ikke det går helt galt for Mikkel Hansen. Niklas Landin og co. venter så på torsdag det første af tre opgør i mellemrunden, hvor modstanden naturligvis bliver større. Her gælder det om at slutte på 1. eller 2. pladsen for at kvalificere sig til kvartfinalerne og så fremdeles. Der er altså lang vej, nemlig hele ni kampe, hvis man vil være blandt de lande, der søndag 31. januar træder op på medaljepodiet.

Som altid er Ugeavisen i forbindelse med store sportsbegivenheder på banen med en spændende læserkonkurrence. Det sker i samarbejde med Føtex Nykøbing F., der er klar med et attraktivt gavekort til varehuset i Sundby L. på hele 1.500 kroner.

Annonce

For at få fingrene i det attraktive gavekort skal du komme med dit bud på en verdensmester. Og Danmark hører da også denne gang til favoritterne - ja, faktisk er de danske drenge bookmakernes favorit. Men det skal man nok ikke lægge så meget i, for stærke nationer som Norge, Spanien, Frankrig, Tyskland og Kroatien har bestemt også muligheden for at komme til tops.

- Selvom jeg ikke er den store håndboldfan vil jeg følge med i VM og jeg vil da helt klart heppe på Danmark, lyder det fra Føtex' varehuschef Christian Thomsen.

Christian kan selvfølgelig ikke deltage i læserkonkurrencen. Men det kan du ved at komme med dit bud og sende dit tip til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest torsdag 21. januar klokken 12. Man kan også benytte VM-kuponen, som man finder andetsteds i avisen. Mærk din mail/kupon "VM Egypten" og husk navn, adresse og tlf. nummer. Man må kun deltage med ét tip/mail pr. husstand.

Vi trækker så lod blandt alle de rigtige tip.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE