cookie-og-privatlivspolitik
Holdet for Nykøbing Falster Revyen anno 2021 glæder sig til allerede på onsdag at hilse på lokalbefolkningen.
Holdet for Nykøbing Falster Revyen anno 2021 glæder sig til allerede på onsdag at hilse på lokalbefolkningen.
Foto: Nykøbing Falster Revyen

Ugeavisen Guldborgsund

Kom og hils på revyholdet

- på onsdag, hvor også billetsalget starter.
30. juni 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Vi savner naturligvis alle årets udgave af Nykøbing Falster Revyen, der i disse uger skulle have kørt på højtryk.

Coronaen har som bekendt spændt ben for denne også, men nu er det tid til at se fremad. nemlig mod Nykøbing Falster Revyen 2021, der har premiere torsdag 10. juni 2021.

Forleden blev holdet sat og offentliggjort, nemlig Silas Holst, Pernille Schrøder, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buch Bendtsen og Karsten Jansfort samt naturligvis kapelmester og direktør Mickey Pless.

Og onsdag 1. juli starter så salget af billetter, der helt sikkert vil blive eftertragtet.

- Som noget helt nyt er vi klar til at betjene kunderne, både personligt og telefonisk på billetkontoret ved teatret i Østergågade fra klokken 11 til 18 også dagen efter om torsdagen i samme tidsrum, fortæller revyens direktør Mickey Pless, der har lidt mere i ærmet på onsdag.

For klokken 13 kan man

møde hele revyholdet foran Nykøbing F. Teater.

- Vi glæder os helt vildt til se så mange som muligt på onsdag, hvor vi byder på kaffe og årets revykage, designet og leveret af Steens Bageri. Måske er vi også klar med en sang eller to, afslører Mickey Pless og understreger, at alle officielle retningslinjer vedrørende covid-19 naturligvis vil blive overholdt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce