cookie-og-privatlivspolitik
Der tilbydes gratis holdtræning i uge 34 og 35 på 10 af foreningens ugentlige unge-/voksenhold.
Der tilbydes gratis holdtræning i uge 34 og 35 på 10 af foreningens ugentlige unge-/voksenhold.
Foto: NAG

Ugeavisen Guldborgsund

Kom og prøv fitness gratis i NAG

Som opstart på en ny sæson i Nørre Alslev Gymnastikforening inviteres der til Åbent Hus og gratis holdtræning.
19. august 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NØRRE ALSLEV Søndag 29. august klokken 10 til 14 holder NAG åbent hus for hele familien, hvor der er mulighed for at prøve nogle af foreningens aktiviteter helt uforpligtende.  Der er sørget for et spændende program af fitness-tilbud for de unge/voksne og sjove aktiviteter for børnene imens.

- Vi holder Fitness Tryday for at gøre opmærksom på vores forening og på alt det, vi har at byde på, siger Sara Skov Bondehøj fra NAG.

På dagen kan man prøve CrossGym (indendørs og udendørs), Crossdance, Yoga, Bevæg dig glad, FunFit (kvinder), Jumping Fitness, Bowls, Mandeholdet, Crossdance Power og Mandfolk på MTB. Der sørget for hoppeborge til børnene med opsyn, og foreningen giver kaffe/saft, frugt og snacks undervejs. Udover at det er en god mulighed for nye medlemmer at få smagsprøver på fitness er Fitness Tryday også dagen, hvor de nuværende medlemmer kan prøve en anden træning, end den de er vant til. Åbent Hus arrangementet er støttet af Klub10 og Rema1000 i Nørre Alslev.

Sæsonen skydes allerede i gang 23. august af foreningens Crossdance-hold, der træner om mandagen klokken 20 og om lørdagen klokken 10. Crossdance(TM) er et fitness koncept baseret på moduler med dans, bodytoning, cardio og balance. I samme genre - men med endnu mere fokus på styrketræning er Crossdance(TM) Power, der træner torsdag klokken19.

Holdet FunFit er et fantastisk kvindefællesskab, der har fokus på sjove holdsports-orienteret aktiviteter og er klar til sæsonstart onsdag klokken 19.30 til 21. CrossGym-hold med funktionel træning for både mænd og kvinder på alle niveauer træner alle tirsdage klokken 19.15, torsdage klokken 18 og lørdage klokken 9. Jumping Fitness er også med fra uge 34 med korte koreografier på de små trampoliner, der nok skal få forbrændingen sat i vejret 3 gange ugentligt: Onsdage klokken 18.20, fredage klokken 16.30 og søndage klokken 9.

Annonce

Alle hold er uden forudgående tilmelding, så man møder bare op og prøver det af. Der garanteres sved på panden og smil på læben!

Foreningens øvrige hold for både børn og voksne starter op i uge 36-37, og det kan der læses mere om på foreningens Facebook-side eller hjemmesiden www.na-gym.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE