cookie-og-privatlivspolitik
Besætning: Martin Olsen (vocal/guitar) Andreas Andersen (single guitar) Louisian Boltner (trommer) Thor Boding (bas).
Besætning: Martin Olsen (vocal/guitar) Andreas Andersen (single guitar) Louisian Boltner (trommer) Thor Boding (bas).
Foto: Teatret Masken

Ugeavisen Guldborgsund

Kom ud og hør musik: The Blues Overdrive

Maskens Natcafé byder fredag 9. oktober på bandet, der spiller musik, som får fortid til at lyde af fremtid,
08. oktober 2020 kl. 15:15 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Savner du også komme ud og høre musik, så glæd dig til Maskens Natcafé fredag 9. oktober klokken 20.30, her spiller The Blues Overdrive. Spillesteder er undtaget fra reglen om forsamlingsforbud. Til gengæld lukker teatret kun halvt så mange publikummer ind, som det normalt har plads til.

Der er ikke krav om mundbind. Baren lukker klokken 22, men musikken fortsætter. Der vil være opsat spritstandere ved alle indgange. Teatrets personale gør alt for, at du/I får en tryg og rar oplevelse, ved at sørge for skiltning, afskærmning, afstand, rengøring og afspritning.


Musikken

Med to European Blues Awards Album of the Year for deres seneste to udgivelser og flere andre udenlandske priser og nomineringer har danske The Blues Overdrive manifesteret sig stærkt på den internationale bluesscene og optrådt over det meste af Europa.

Igennem årene har bandets medlemmer blandt andet arbejdet sammen med prominente navne som Lazy Lester, Paul McCartney, Manfred Mann, Kira Skov, James Harman og Duke Robillard og modtaget flere Danish Music Award nomineringer og fået airplay verden over.

Guitaristerne Andreas Andersen og Martin Olsen leverer med deres stærke signatur sound et nærmest telepatisk sammenspil. Bunden leveres solidt af Thor Boding's sprøde basspil og svenske Louisian Boltners metronompræcise grooves.

Annonce

Bandet spiller musik der får fortid til at lyde af fremtid, hvor der stilsikkert blandes elementer fra roots rock, klassisk Chicago blues og hypnotiserende delta grooves.

Med et underholdende show og et alsidigt repertoire er der noget for enhver musikelsker. Kort sagt er det en af de koncerter, man ikke bør gå glip af!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE