cookie-og-privatlivspolitik
Parret bag det nyrestaurerede Det Gamle Pakhus Marianne Rambusch og Ole Garde.

2

Billeder

Parret bag det nyrestaurerede Det Gamle Pakhus Marianne Rambusch og Ole Garde.
Foto: Fl.Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Konfektionsfabrik - nu restaurant

Parret Marianne Rambusch og Ole Garde har siden oktober sidste år drevet Det Gamle Pakhus i Nysted.
01. marts 2020 kl. 06:49 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Engang blev der syet uniformer i konfektionsfabrikken i Adelgade i Nysted, men nu syder bygningerne af en anden slags liv. Parret Marianne Rambusch og Ole Garde har restaureret de unikke omgivelser og åbnede i oktober sidste år restauranten Det Gamle Pakhus.

- Vi har lige haft åbent i vinterferien, og det var med stor succes. Vi serverede blandt andet rådyrbov, og derudover gør vi det meget i lækre fiskeretter, lam og andet vildt. Og vores koncept er at tilbyde nogle spændende retter, der er til at betale. Vi laver også mad ud af huset, og vi har blandt andet leveret mad til Nysted Biograf ved udvalgte arrangementer. Og ellers er man velkommen til at komme her og holde sin runde fødselsdag, konfirmation eller noget helt andet, fortæller Ole Garde, der tilføjer, at der indendøre er plads til 80 gæster, mens der kan sidde 60 gæster udenfor - med kig til vandet.

Det er planen, at parret løbende vil arrangere forskellige aftener med musik og foredrag.

Fredag 6. marts kommer Ole Bregenborg og synger Björn Afzelius - her er det muligt at købe billetter med eller uden en toretters menu. Og fredag 17. april kommer forfatteren John Poulsen og fortæller om roebanerne på Lolland. Ledsaget af masser af billeder fortæller John Poulsen, der i 2008 udgav bogen "Roer på skinner", om roebanerne. Ønsker man at spise efter foredraget, skal middag bestilles sammen med billetten til foredraget.

Dette gøres på hjemmesiden detgamlepakhus.dk, hvor du kan læse mere om de kommende arrangementer, åbningstider med mere. Fra marts til påske kan man om torsdagen sikre sig en lækker hovedret til 110 kroner, fredag og lørdag køres der med fuldt menukort, og så er der mulighed for frokost lørdag og søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce