cookie-og-privatlivspolitik
Paw Sko i Midtpunktet lukker.
Paw Sko i Midtpunktet lukker.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Konsekvens af corona: Paw Sko lukker...

Efter 35 år som byens lokale skobutik lukker Paw Sko i Nykøbing, når varelageret er solgt ud. Ophørsudsalget begynder 16. marts.
15. marts 2021 kl. 07:46 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING For få uger siden kunne man her i Ugeavisen læse, at Inge Thomsen, butikchef i Paw Sko, havde valgt at gå på efterløn. Susanne Jørgensen har overtaget hende stilling.

Men nu er der desværre dårligt nyt fra skobutikken i Midtpunktet. Paw Sko i Nykøbing lukker efter 35 år. Som en konsekvens af coronakrisen skal butikken på 1. sal i Midtpunktet nu lukke.

Først skal lageret dog tømmes, og tirsdag 16. marts skydes ophørsudsalget i gang.

- Paw Sko har været fast del af bylivet i Nykøbing Falster igennem rigtig mange år, så det er utroligt trist, og det har ikke været nogen nem beslutning at skulle lukke butikken. På grund af de udfordringer, som coronakrisen har medført, er der desværre ikke andre muligheder, siger Jan Wentzel, der er direktør i Paw Sko.

Trods den forestående lukning er der mulighed for at gøre en god handel i de kommende måneder frem mod lukningen.

Annonce

Ophørsudsalget begynder 16. marts, hvor der lægges ud med 20 procents rabat på alle varer i butikken, der er specialiseret i mærker som Ecco, Gabor og Adidas samt Bisgaard, Bundgaard og Angulus inden for børnefodtøj.

- Vi håber på, at vi trods alt kan hjælpe mange af områdets kunder til en god handel i løbet af udsalget, der kommer til at fortsætte, indtil varelageret er solgt ud, og det kommer sandsynligvis til at tage det meste af året. Derudover håber vi, at ophørsudsalget kan give en god afslutning både for butikkens kunder og medarbejdere, siger Jan Wentzel.

En endelig dato for lukningen af skobutikken er endnu ikke fastlagt, da lageret først skal sælges ud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE