cookie-og-privatlivspolitik
Pede B's freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning.
Pede B's freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning.
Foto: Culthus

Ugeavisen Guldborgsund

Kreativ på kommando

Gratis musikalsk foredrag på Kulturfabrikken om kreativ tænkning.
25. september 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer, når psykologen Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B besvarer ovenstående spørgsmål i deres foredrag på Kulturfabrikken onsdag 29. september klokken 20.

Pede B's freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til en både underholdende og lærerig aften, som giver deltagerne inspiration til at agere kreativt i deres egen hverdag.

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych. med speciale i kreative processer.

Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Han kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC's Fight Night.

Det umage makkerpar har sammen udgivet bogen "Aktivt Kreativ" på forlaget People's Press.

Annonce

Som foredragsholdere har de to erfarne herrer blandt andet gæstet prominente festivaler som SmukFest og SPOT Festival samt et utal af virksomheder, offentlige organisationer, spillesteder/kulturhuse og uddannelsesinstitutioner. 

De har desuden samarbejdet med IBM om at anvende den verdensberømte kunstige intelligens Watson som et kognitivt kreativitetsværktøj, hvilket de uropførte under en performance til IBM Think Copenhagen 2018 i DR Koncerthuset.

Foredraget er gratis, og der er kun 50 billetter, så tænkt hurtigt og reservér din billet med det samme via kulturfabrikkenguldborgsund.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE