cookie-og-privatlivspolitik
I sidste uge kunne Krenkerup Traktørsted nemlig igen åbne, foreløbig dog kun for udeserveringen.
I sidste uge kunne Krenkerup Traktørsted nemlig igen åbne, foreløbig dog kun for udeserveringen.
Foto: Krenkerup

Ugeavisen Guldborgsund

Krenkerup: - Kom og nyd et godt glas øl i det fri!

Bryggeriets traktørsted er igen åben for udeservering.
30. april 2021 kl. 06:04 Af Manfred Sørensen

RADSTED Det er der sikkert mange, der har set frem til - især dem, der forstår at nyde velskænket fadøl i smukke og historiske omgivelser...

I sidste uge kunne Krenkerup Traktørsted nemlig igen åbne, foreløbig dog kun for udeserveringen.

- Vi har savnet jer, og vi glæder os til igen at få gæster, lyder det fra bryggeriet på det stolte gods.

I denne uge er der åbent i traktørstedet åbent for udeservering torsdag klokken 14-18, fredag klokken 12-18, lørdag klokken 12-18 og søndag klokken 12-16.

Her er der så mulighed for at få serveret de forskellige Krenkerup øl og barsnacks, men desværre ikke det populære "Krenkerup Bræt". Man må maks. være 10 personer i et selskab og bestilling samt betaling foregår ved bordene i det fri.

Annonce

Under nedlukningen har kunderne taget rigtig godt imod Krenkerups portsalg, og rigtig mange har købt øl med hjem derfra.

- Tak for det! Vi fortsætter derfor med portsalg lige ved siden af bryggeriet. bningstiderne følger traktørstedet, du kan køre ligetil i bil, der er højt til himlen og rigeligt plads til at holde afstand. Vi sælger alle varianter på flaske, og du kan naturligvis altid få fyldt din stakitflaske, lyder opfordringen fra Krenkerup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE