cookie-og-privatlivspolitik
- Salget foregår udendørs og du kan køre ligetil i bil og der er god plads til at holde afstand, fortæller Janne Hansen (foto), der er Traktøstedets leder.
- Salget foregår udendørs og du kan køre ligetil i bil og der er god plads til at holde afstand, fortæller Janne Hansen (foto), der er Traktøstedets leder.
Foto: Manfred Sørensen

Ugeavisen Guldborgsund

Krenkerups portsalg er åbent

Bryggeriets Traktørsted måtte lukke, ligesom alle mange andre udskænknings- og spisesteder. Men du kan stadig købe øl og gaver.
23. december 2020 kl. 07:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

SAKSKØBING På Krenkerups Traktørsted var man ligesom mange andre udskænknings- og spisesteder godt i gang med julehyggen, da der fredag i forrige uge kom nye restriktioner for blandt andet Guldborgsund og Lolland kommuner, der betød, at man ikke længere kunne samles her og få sig en tår af den gode bryg og måske noget at spise.

- Men vi har lagt en plan, så man fortsat kan nyde Krenkerup i julen. Blot i lidt mere hjemlige rammer, lyder det fra bryggeriets kommunikationsansvarlig, Louise Berling Brun.

Således holder portsalg ved siden af Traktørstedet åbent, så man kan få fyldt stakitflasker og købe flaskeøl, øl-gaver, som blandt andet flotte ølglas, og meget andet med hjem. Her er flere gode gaveidéer.

- Salget foregår udendørs og du kan køre ligetil i bil og der er god plads til at holde afstand, fortæller Janne Hansen, der er Traktørstedets leder.

Porten har åbent alle dage til og med 23. december fra klokken 12 til 17 og igen fra 27. til 30. december klokken 12 til 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce