cookie-og-privatlivspolitik
Christian Lilholt (th) og Frede Panduro kan lørdag 11. december opleves på Fuglsang.
Christian Lilholt (th) og Frede Panduro kan lørdag 11. december opleves på Fuglsang.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Kristian Lilholt gæster Fuglsang

- og han bliver ledsaget af guitarist Frede Panduro.
10. november 2021 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

FUGLSANG Lørdag 11. december danner de smukke rammer på Fuglsang Herregård endnu engang rammen om et musikalsk besøg af Kristian Lilholt.

Denne gang sker det i form af en duo, idet Lilholt bliver ledsaget af guitarist Frede Panduro.

- Men selv i duo-format kommer vi rundt i et bredt udvalg af Kristians produktion. Også den instrumentale musik, lyder det fra arrangør Inge Pyndt, der melder om god interesse for arrangementet, der også byder på en gourmetmiddag for interesserede.

Under coronaen genoptog Kristian Lilhilt den fælles sangskrivning med broderen Lars og det viste sig, at de to brødre på ingen måde er gledet fra hinanden musikalsk, selvom samarbejdet lå stille i mere end 15 år.

Derfor vil en del af fokus denne aften på Fuglsang være på brødrene Lilholts fælles sange - både de ældre og de nye.

Annonce

Lars Lilholt har to af de nye sange med på sit seneste album Decameron, og først på sommeren i år udsendte Kristian en tredje af de nye sange "Lige Ud Ad Landevejen", hvor både Lars og eks. Big Fat Snake-sanger Anders Blichfeldt medvirker. Videoen til den sang blev lagt på Facebook, og er blevet set imponerende 435.000 gange.

Koncert inklusiv gourmetmiddag (klokken 17.30) koster 475 kroner, mens billetter alene til koncerten (klokken 19.30) koster 175 kroner. Billetter bestilles på telefon 6130 3432. msKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE