cookie-og-privatlivspolitik
I aften skal Johanna Forsberg og de øvrige NFH'ere kæmpe med Horsens.
I aften skal Johanna Forsberg og de øvrige NFH'ere kæmpe med Horsens.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Lad så Horsens få det fjerde gok i nødden

Allerede i aften skal NFH-pigerne på gulvet igen i Lån Let Arena.
15. september 2021 kl. 06:43 Af Manfred Sørensen

NYKØBING De to første kampe mod Skanderborg og oprykkerne fra Ringkøbing blev vundet med henholdsvis 31-29 og 31-21. Om de gule så også fik point(s) i Aarhus i fredags vides ikke her i skrivende stund, da den svære udekamp i Den Gamle Stadionhal blev spillet efter redaktionens slut.

Allerede i aften skal NFH-pigerne på gulvet igen i Lån Let Arena. Her kommer der besøg af Horsens Håndbold Elite.

Østjyderne, der sidste sæson sluttede på en 12. plads, har op til denne sæson forstærket sig med en række spillere. Blandt andet har man hentet den 42-årige brasilianske målmandslegende Chana Masson i CSKA Moskva. Masson har også i flere perioder spillet i andre danske klubber - FC København, Randers, Viborg og Odense samt altså senest i Rusland.

Til trods for spillertilgang har Horsens fået en elendig sæsonstart. Horsens floppede fuldstændig i premieren mod Ajax. Her tabte man nemlig med hele 21-27 - endda på hjemmebane. Knap så overraskende var det, at det par dage senere blev til et nederlag Herning-Ikast på 23-30. Og for at det ikke skal være løgn, blev det alle gode gange tre onsdag i sidste uge, med endnu et nederlag. Denne gang med 21-26 hjemme til Randers.

Og i Nykøbing på onsdag må det meget gerne blive til det fjerde nederlag i træk...

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE