cookie-og-privatlivspolitik
Peter Henriksen (billedet) og Søren Skov er igen klar til at vise beskæringsteknikker.
Peter Henriksen (billedet) og Søren Skov er igen klar til at vise beskæringsteknikker.
Foto: Pia Jensen

Ugeavisen Guldborgsund

Lær at beskære frugttræer

- i Kettinge.
14. januar 2022 kl. 11:13 Af Niki Treumer Mogensen

KETTINGE Søren Skov og Peter Henriksen fra Kildevejens Frugt, Kildevej 5 i Kettinge, er værter, når Haveselskabet - Lolland Falster afholder dets første arrangement i 2022. De to herrer guider igennem tre timers beskæring, hvor deltagerne får lov at holde saksen og prøve sig af under kyndig vejledning.

Der er stor interesse for beskæring af frugttræer, og tidligere år er holdene hurtigt blevet fyldt op.

Kurset er delt op i to hold. Det ene mødes 23. januar og det andet 30. januar. Begge dage er det 10 til 13, og tilmeldingsfrist er henholdsvis 16. januar og 23. januar. Det sker via hjemmesidens tilmeldingsblanket - www.haveselskabet.dk/lollandfalster - ved telefonisk henvendelse på 2970 6839 eller via mail lene.benni@live.dk til Lene Christensen.

Her skal man oplyse navn, hvilket hold, man ønsker at være med på, telefonnummer samt mailadresse, hvis man bruger sådan en.

Pris for medlemmer af Haveselskabet - Lolland Falster er 50 kroner. Ikke-medlemmer må af med 80 kroner. Der er plads til 20 personer på hvert hold.

Annonce

Kurset kan gennemføres trods coronapandemien, da det finder sted udendørs, og netop derfor opfordres deltagere til at huske fornuftigt fodtøj og varme klæder. Dertil også en god beskæresaks, og så var der det med coronaen, så man skal også huske at holde afstand, afspritning og at bære mundbind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE