cookie-og-privatlivspolitik
Ingen julehandel i Nykøbing uden udvidede åbningstider.
Ingen julehandel i Nykøbing uden udvidede åbningstider.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Lange juleåbningstider

- i Nykøbing city.
16. december 2021 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Julehandelen kører på fulde omdrejninger og et eller andet sted kan man vel påstå, at den i denne uge er ved at gå ind i sin "afgørende fase" ....

Og skulle man endnu ikke være gået i gang med julegaveindkøbene, eller mangler man stadig nogle gaver, så skal man da på ingen måde fortvivle. Der er stadigvæk rimelig god tid inden den 24. juli, hvilket ikke mindst skyldes de super kundevenlige juleåbningstider i Nykøbing.

Således er de mange butikker i midtbyen i indeværende uge åbne fra klokken 10 til 18 fra mandag til fredag, mens der lørdag og søndag er åben fra klokken 10 til 16.

Også Guldborgsundcentret trækker selvfølgelig talrige kunder til, der er på jagt efter julegaver. Her byder de mange forretninger i denne uge på en åbningstid fra klokken 10 til 20.

De sidste dage op til selve juleaften, nemlig mandag 20., tirsdag, 21. og onsdag 22. december er midtbyens butikker åbne fra klokken 10 til 18 samt torsdag 23. december fra klokken 10 til 17, mens Guldborgsundcentrets forretninger de samme dage skilter med en åbningstid fra klokken 10 til 20.

Annonce

Med hensyn til den hyggelige hestevognskørsel i midtbyen foregår denne tirsdag til fredag fra klokken 15 til 18 og i weekenden fra klokken 12 til 15. I næste uge fra mandag til onsdag klokken 14 til 18 og torsdag klokken 14 til 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE