cookie-og-privatlivspolitik
Lin er oprindeligt fra Sundby, men hun har efter endt læretid i Vordingborg arbejdet som frisør en del år i København.
Lin er oprindeligt fra Sundby, men hun har efter endt læretid i Vordingborg arbejdet som frisør en del år i København.

Ugeavisen Guldborgsund

Lin er ny indehaver af Salon Fjordparken

Cecilie Wulff overdrager nøglerne til frisør Lin Dolley-Nordby, der har første åbningsdag tirsdag 4. januar.
31. december 2021 kl. 08:39 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Salon Fjordparken på Colbjørnsensvej 35 i Nykøbing får i forbindelse med årsskiftet ny indehaver. Cecilie Wulff overdrager nøglerne til frisør Lin Dolley-Nordby, der har første åbningsdag tirsdag 4. januar.

Lin er oprindeligt fra Sundby, men hun har efter endt læretid i Vordingborg arbejdet som frisør en del år i København. Nu er hun vendt tilbage og fik ved lidt af et tilfælde muligheden for at overtage salonen efter Cecilie, som hun kender tilbage fra Frisørskolen.

- Indtil videre kører jeg videre med de samme åbningstider og samme bookingsystem, som man blandt andet finder et link til på salonens Facebookside. Jeg har planer om at shine salonen lidt op, og så vil jeg køre med nogle nye produkter, der er miljøvenlige, fortæller Lin Dolley-Nordby.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE