cookie-og-privatlivspolitik
Du finder alt til hjemmet i den nye Living Room i Guldborgsundcentret.
Du finder alt til hjemmet i den nye Living Room i Guldborgsundcentret.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Living Room åbner snart

Jesper Bjørnstad og Michael Krarup åbner livsstils-butik i det tidligere BabySam i Guldborgsundcentret.
27. april 2021 kl. 05:57 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Det store lokale, der tidligere rummede barnevogne, udstyr og børnetøj i Guldborgsundcentret i Nykøbing, skal i fremtiden danne rammen om den nye møbel- og livsstils-butik Living Room. Den åbner torsdag 29. april.

Forretningen er en del af en kæde, der er i kraftig vækst i hele Danmark, og det er makkerparret Jesper Bjørnstad og Michael Krarup, der står bag. Senest har de åbnet forretninger i Aabenraa og Esbjerg. Fra 2000 til 2004 havde de sammen møbelforretningerne M og M Lagersalg, og fandt senere sammen igen efter, at Jesper Bjørnstad havde arbejdet ni år i Spanien, hvor han solgte ejendomme, mens Michael Krarup havde boet på Bali.

- Living Room er selvfølgelig en møbelforretning, men det er også en livsstils-butik. Vi har alt til at møblere et helt hjem med, og vi gør det også normalt en del i havemøbler. Corona og "et skib på tværs" har dog udfordret sortimentet lidt. Vi leverer til alle brofaste øer i Danamrk, og vores force er, at vi kan levere hurtigt, da vi har egne chauffører og egne vogne, der kører ud fra centrallageret i Odense. Typisk er der ikke ret lang ventetid på varerne - jeg vil mene vi har 90 procent hjemme på lager, fortæller Jesper Bjørnstad, der også henviser til hjemmesiden www.living-room.dk.

Det er planen, at forretningen fra tid til anden vil afholde arrangementer med vin og tapas, når det på et tidspunkt igen bliver muligt.

- Vi glæder os meget til at komme i gang her i Nykøbing, og håber selvfølgelig at hilse på herboende men også de mange sommerhusejere fra oplandet. Vi holder også åbent store bededag - så kig forbi, opfordrer Jesper Bjørnstad.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE