cookie-og-privatlivspolitik
Rønne i gang med arbejdet i Stubbekøbing.
Rønne i gang med arbejdet i Stubbekøbing.
Foto: LivogJob

Ugeavisen Guldborgsund

LivogJob sørger for flotte blomster

Unge har hængt cirka 100 blomsterampler op i Stubbekøbing.
12. juni 2020 kl. 07:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

STUBBEKØBING Fra LivogJob i Stubbekøbing har vi efter aftale modtaget følgende:

Nu har de unge på LivogJob ophængt ca. 100 blomsterampler i Stubbekøbing, som de har gjort det i de sidste mange år.

Caroline, Benjamin og Sascha havde opgaven med at være journalister, mens de andre hængte ampler op. Caroline: "Det var sjovt, at se de andre arbejde med at hænge dem op. Jeg synes, at blomsterne ser meget fine ud".

Amplerne har groet i LivogJob's nye drivhus på Hans Egedesvej 5, der lige nåede at blive færdig til at blomsterne skulle plantes i marts måned.

"Vi har også været nede med blomstercykler til færgen Ida. Cyklerne er blå og røde og de står både i Stubbekøbing og på Bogø" fortæller Caroline.

"Benjamin, I var inde for at interviewe i nogle butikker. Hvorfor det?" Benjamin: For at høre byens mening om vores blomster, og hvad de synes om, at vi hænger blomster op. "Hvad synes de så?" Benjamin: De synes, at der er hyggeligt og flot, og giver meget liv til byen"

De unge er på LivogJob, fordi de fleste af dem er i gang med en 3-årig STU uddannelse. Uddannelsen handler bl.a. andet om at være en del af samfundet og bidrage efter evne.

I løbet af sommeren skal de ca. 100 blomsterampler vandes 1-2 gange om ugen med vandingsvognen, som de unge også er med til at gøre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce