cookie-og-privatlivspolitik
Det er 13. gang, at Guldborgsundløberne gennemfører en løbeskole.
Det er 13. gang, at Guldborgsundløberne gennemfører en løbeskole.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Løbeskolen har nu også to gå-hold

Guldborgsundløbernes løbeskole er klar til at komme i gang.
20. marts 2020 kl. 05:40 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Med forårets komme åbner også Guldborgsundløbernes løbeskole. Det er et tilbud til både helt nye og øvede løbere. I år er der også to gå-hold. Det er 13. år i træk, at Løbeskolen afholdes.

Projektet skydes i gang på et introduktionsmøde onsdag 25. marts klokken 19 i Nykøbing Hallen. Træningen starter fra Cementen ved Nykøbing Hallen mandag 30. marts klokken 18.

"Løbeskolen 2020" henvender sig til såvel nye løbere som øvede motionister. Løbeskolen omfatter i alt seks løbehold med forskellige niveauer.

I år er der desuden også to gå-hold - dels et hold med almindelig rask gang og dels et hold med intervalgang.

Så der er alt i alt mange muligheder for at motionere til fods. Det er Guldborgsundløberne, der står bag dette tilbud.

Motivet til at gå i gang med at løbe kan være forskelligt fra person til person. Måske mærker man, at konditionen ikke længere er som i ungdommen, måske vil man gerne tabe sig lidt eller måske vil man styrke knogler og led. Men alt for mange af dem, der rent faktisk starter med at løbe, giver også hurtigt op igen.

Det er der tre væsentlige årsager til, nemlig enten at man får en skade, at man stiller alt for høje krav til sig selv eller at det kan være svært at komme ud på dage, hvor vejret er surt.  

Disse tre vanskeligheder bliver der alle taget hånd om i "Løbeskolen 2020". Først og fremmest er der lavet træningsprogrammer til hvert hold, og holdet ledes af en eller flere trænere.

Det sikrer, at man øger belastningen ganske stille og roligt, så det både er overskueligt, og så man kan undgå skader.

Desuden øger det løbeglæden betydeligt at løbe sammen med andre, og det er meget lettere at holde fast i motivation og regelmæssig træning, når man løber sammen med andre.

Løbeskolen varer i første omgang 13 uger med træning hver mandag og fællesløb hver onsdag Herefter holdes der "sommerferie", inden løbeskolen starter op igen i sensommeren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce