cookie-og-privatlivspolitik
Fra og med 29. maj vil butikkerne i midtbyen være åbent til klokken 15.
Fra og med 29. maj vil butikkerne i midtbyen være åbent til klokken 15.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Lørdage til klokken 15

Vores Nykøbing ændrer åbningstiderne fra og med 29. maj for lørdage og Late Night.
03. maj 2021 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Det hører naturligvis ikke til sjældenhederne, at man drøfter åbningstider, når Vores Nykøbing afholder generalforsamling.

Sådan var det da også på den seneste af slagsen, hvor der viste sig et behov for nye åbningstider i butikkerne i bymidten. Konkrete forslag blev fremlagt - forslag som nu er behandlet i både bestyrelsen og i det nyoprettede åbningstidsudvalg i Vores Nykøbing.

Bestyrelsen, der generelt var positiv overfor ændringer, besluttede, at den endelige beslutning om ændring af åbningstiderne skulle behandles i åbningstidsudvalgt.

Her havde man så møde onsdag i sidste uge, hvor det blev besluttet, at man pr. 29. maj udvider lørdagens åbningstid fra klokken 14 til 15, ligesom lukketiden i forbindelse med Late Night ændres fra klokken 22 til 21.

Udover det blev det besluttet, at søndagsåbent igen debatteres i efteråret med henblik på året 2022.

Annonce

- I Vores Nykøbing vil vi understøtte beslutningerne i vores markedsføring. Vi vil især bruge energi på at markedsføre lørdage til klokken 15 i dagspressen, sociale medier, pyloner mv. Vi beder alle om at støtte op og dele vores markedsføring på de sociale medier, så vi når ud til rigtigt mange hurtigst muligt, lyder opfordringen fra André Andersen erhvervs- og citychef i Vores Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE