cookie-og-privatlivspolitik
Kom og støt den lyserøde gode sag på lørdag - der vil være boder og musik i gaden.
Kom og støt den lyserøde gode sag på lørdag - der vil være boder og musik i gaden.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Lørdagen bliver lyserød!

Lørdag pyntes gågaden op i Nykøbing med bh'er og tyl.
29. september 2020 kl. 13:03

Annonce

NYKØBING Som det fremgår af denne uges udgave af Ugeavisen, er det på lørdag også Lyserød Lørdag i hele landet.

- Det er jo forskelligt, hvad lokalforeningerne havde planlagt rundt om i landet, men større events er blevet aflyst. I Kræftens Bekæmpelse lokalforeningen Guldborgsund er vi dog stadig klar med lidt events. Lørdag pynter vi som altid byen op i lyserødt, og vi har en bod ved Jyske Bank og ved Nykøbing F. Teater, Her vil der være salg af lyserøde muffins, tulipanløg, hjemmelavede fine træhjerter, lodsedler og diverse andre ting, der relaterer sig til dagen. Nykøbing Falster Garden går igennem byen, og så spiller John Wismarch på Lilletorv klokken 11 til 12 og Efter Skoletid spiller på Torvet fra klokken 11 til 13, fortæller Birgitte M. Hansen fra lokalafdelingen.

Og hun fortsætter: - Angående fores traditionsrige lotteri, så har vi i år valgt, at vi sælger lotteriet fra vores to boder på selv dagen. De tidligere år har lotteriet været solgt i butikkerne i byen, men grundet corona har vi ændret på det. Trækningslisten er tilgængelig på dagen, og gevinster udleveres de samme to steder. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce