cookie-og-privatlivspolitik
Snydekunstneren Hr. Plys er blevet børnenes nye ven. Uanset hvor han optræder i spreder han fryd og glæde blandt børnene.
Snydekunstneren Hr. Plys er blevet børnenes nye ven. Uanset hvor han optræder i spreder han fryd og glæde blandt børnene.
Foto: Mogens Warrer

Ugeavisen Guldborgsund

Løs rebus og vind dit eget show med Hr. Plys!

Spændende læserkonkurrence om attraktiv præmie.
20. oktober 2021 kl. 05:26 Af Manfred Sørensen

GULDBORGSUND Rigtig mange børn i alle aldre i hele Danmark kender Hr. Plys -Snydekunstneren, Ballonklovnen og meget mere.

Hr. Plys, alias Niels Lærkegaard Pedersen og i det daglige aktivitets-supervisor i Lalandia, er ikke mindst på Lolland-Falster berømt for sine sjove og utrolige tryllerier.

Han er også kendt fra tv og ikke mindst Lalandia, hvor Snydekunstneren Hr. Plys optræder tre til fire gange ugentlig. 

Snydekunstneren Hr. Plys er blevet børnenes nye ven. Uanset hvor han optræder i spreder han fryd og glæde blandt børnene. Ja, selv de voksne må overgive sig for denne charmerende tryllekunstner. Alle børn bliver helt stille og følger intenst med, når Hr. Plys går på scenen for at trylle, bugtale og lave sjove ballondyr.

Men det varer ikke længe, før de lystigt griner med, når Grisen Gert kommer på besøg og forstyrrer hele seancen.

Annonce

Hr. Plys involverer gerne børnene, som han inviterer op på scenen under showet, så de kan trylle med. 

Nu kan du vinde et show med Hr. Plys hjemme i stuen eller i skolen,børnehaven eller i klubben!

Vi på Ugeavisen Guldborgsund sætter nemlig i samarbejde med Hr. Plys et show på højkant i en stor læserkonkurrence, hvor alle kan deltage.

Showet skal kunne foregå på en hverdag enten formiddag eller eftermiddag og varer ca. 30 minutter og efterfølgende er der ballondyr til alle deltagerne.


Sidste frist for deltagelseer mandag 25. oktober

For at deltage i læserkonkurrencen og få muligheden for at vinde den attraktive præmie skal du løse rebussen, som du finder i Ugeavisen Guldborgsund på side 15 i 1. sektion, og sende svaret til følgende mail: konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - senest mandag 25. oktober. Husk navn, adresse og telefonnummer. Mærk din mail i emnefeltet "Hr. Plys" .KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE