cookie-og-privatlivspolitik
I mandags var der check-overrækkelse foran mediehuset i Tværgade, Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Lokalt sammenhold slog rekord

I mandags kunne Ugeavisen Guldborgsund overrække en check med et rekordstort beløb til Kræftens Bekæmpelse Lokalafdelingen Guldborgsund.
13. oktober 2020 kl. 07:49 Af Katrine Sabroe Christensen

GULDBORGSUND På Ugeavisen Guldborgsund har det i snart ti år været en tradition, at avisen samler ind i forbindelse med "Støt Brysterne" og "Lyserød Lørdag". Konceptet er klart - der bliver solgt annoncer til specialsider, og avisens annoncører kan tilkøbe en lyserød til deres annonce i uge 40. Overskuddet herfra går til Kræftens Bekæmpelse Lokalafdelingen Guldborgsund.

Sidste år landede beløbet på lidt over 18.000 kroner, og med målet om at slå det beløb og en usikkerhed om, hvordan det ville gå i dette "herrens Covid-19 år", gik avisens salgsteam i gang med opgaven. Nogle fra hjemmearbejdspladsen og andre fra mediehuset i Tværgade, Nykøbing.

Så sammen og alligevel hver for sig blev der ringet rundt til potentielle annoncører med tilbuddet om at være med.

- Teamet mødte en enorm velvilje og stor opbakning. De fleste kunder har sagt: Det skal vi helt sikkert være med til at støtte op om! For er det ikke sådan, at vi efterhånden allesammen kender en, der er blevet ramt af brystkræft? - det tror jeg. Jeg synes, det er kæmpe stort, at vi som lokalavis og byens erhvervsdrivende i sådan et tilfælde "rykker sammen i bussen", og kæmper mod et fælles mål. Og det vil jeg sende vores annoncører en stor tak for. De er grunden til, at vi i år kan overrække en check med et rekordstort beløb på 33.500 kroner, lyder det fra Lars Henriksen, bladchef.


Det gav kuldegysninger

Med hensyn til diverse restriktioner overrakte Katrine Sabroe Christensen fra Ugeavisens redaktion og Lars Henriksen i mandags en stor grøn check (sponseret af Lollands Bank) til Birgitte M. Hansen fra Kræftens Bekæmpelse Lokalafdelingen Guldborgsund. Hun kendte ikke på forhånd beløbets størrelse.

Annonce

- Hold da op, det var da helt vildt. Det er lige så jeg får kuldegysninger. Nej hvor flot. Tusind tak, udbrød Birgitte M. Hansen, da beløbets størrelse blev afsløret for hende.

Og hun tilføjede:

- Vi har netop også overstået en forrygende "Lyserød Lørdag" i gågaden i Nykøbing, hvor vi fik udsolgt af lodder, kager med mere. Det var så dejligt at opleve folks velvillighed til at støtte.

I de senere år har Lokalafdelingen Guldborgsund på landsplan ligget i Top 10 over det højest indkomne beløb indsamlet ved lokale arrangementer og tiltag. Så det bliver spændende, hvor området placerer sig i år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE