cookie-og-privatlivspolitik
Louise Skovgaard Larsen har åbnet gårdbutikken Addstyle i Nykøbing.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Louise har åbnet ny gårdbutik med modetøj

- på Holmen 11 i Nykøbing.
26. maj 2021 kl. 06:58 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING På en gård ude ved Nordbyen i Nykøbing F. har Louise Skovgaard Larsen åbnet en ny, hyggelig gårdbutik ved navn Addstyle. Her sælger hun modetøj til piger og kvinder.

- I forbindelse med at min tidligere arbejdsplads rykkede til Jylland, skulle jeg finde på noget nyt. Det har altid været en drøm for mig at have min egen butik, og nu opstod muligheden. Vi har selv to piger, og jeg synes, der mangler et spændende udvalg af tøj til den aldersgruppe - 7 til 14 år i Nykøbing. Og så har jeg fundet lidt lækre varer til mødrene også, fortæller Louise Skovgaard Larsen, der blandt andet kører med mærkerne Kids Only og Rosemunde.

Hun har indtil nu benyttet sig mest Facebook og Instagram, hvor hun løbende opdaterer med nyheder og åbningstider.

- Jeg kører ikke med faste åbningstider endnu. Butikken er indrettet i privaten, så jeg er ofte hjemme, men jeg har altid åben efter aftale. Og vi kan også sagtens finde en aftentid, hvis det passer bedre i kundens travle program. Bare ring, opfordrer Louise Skovgaard Larsen.

Hun har planer om kundearrangementer lidt senere på året, og barsler også med åbning af en ny hjemmeside.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE