cookie-og-privatlivspolitik
Forståeligt nok glæde og smil hos staben i Lumbye Biler - firmaet med filialer i Nykøbing og Nakskov er kåret til Årets Dacia Forhandler.

3

Billeder

Forståeligt nok glæde og smil hos staben i Lumbye Biler - firmaet med filialer i Nykøbing og Nakskov er kåret til Årets Dacia Forhandler.
Foto: Lumbye

Ugeavisen Guldborgsund

Lumbye - Årets Dacia Forhandler

De sidste 15 år er der sendt mere end syv millioner nye Dacia på gaden i 44 lande. En af de to bedste til at sælge dem herhjemme bor i Nykøbing - og den bedste bor i Nakskov - begge fra Lumbye Biler.
23. februar 2021 kl. 06:49 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING/NAKSKOV Da Dacia blev introduceret på det danske marked tilbage i 2013, var strategien klar. Dacia var til de købere, der ikke ville bruge en formue på en bil, men de var omvendt heller ikke meget for at indløse den lotteriseddel det kan være at købe en godt brugt bil. Derfor fik Dacia allerede fra starten mange kunder, der kunne se fidusen i en ny bil, der kostede det samme som en brugt - men samtidig havde tre års garanti.

Men man kan jo producere og markedsføre alle de fine biler man har lyst til - hvis ikke forhandleren er god.. Så går kunderne et andet sted hen og køber et andet mærke.

I Danmark er der mange dygtige Dacia forhandlere - og en af dem er netop blevet kåret til Årets Dacia Forhandler i Danmark. Det er Lumbye Biler med filialer i Nykøbing og Nakskov.

Konkurrencen mellem landets 60 Dacia forhandlere om at blive den bedste Dacia forhandler er hård, og der er klare kriterier der skal være opfyldt for at få titlen.


51 procent flere

- Det er klart at man skal have solgt mange biler - og flere end gennemsnittet. Men det handler også om, at man skal have en høj kundetilfredshed - både i salgsafdelingen og på værkstedet. Og alle disse ting opfylder Lumbye Biler til fulde - ja faktisk har de solgt 51 procent flere biler, end der var budgetteret med, så det er en helt fortjent, at titlen som Årets Dacia Forhandler netop er gået til Lumbye Biler, siger Yana Minenko, der er country manager Renault Danmark.

Annonce

Hos Lumbye Biler er der naturligvis glæde over prisen.

- Der jo en lang række forhold, der spiller ind både i relation til salg og eftermarked, før man lykkes - og i år har vi åbenbart været dygtige med at få det meste til at lykkes på tværs af afdelingerne, siger direktør og indehaver Michael Lumbye, der ikke tøver med at sende en stor tak til alle medarbejdere.

- Det er medarbejderne, herunder min egen søn Thomas Lumbye, der fortjener denne anerkendelse! De har gjort en helt fantastisk indsats - også i 2020. En indsats, der skal ses i lyset af de vanskelige markedsforhold, vi har måttet arbejde under. Her tænker jeg specielt på Corona-problematikkerne, hvor vi i lange perioder har haft over 30 procent hjemsendte med lønkompensation. Så specielt de medarbejdere, der har trukket dette ekstraordinært tunge læs, skal have en kæmpe tak for indsatsen, der mere end nogensinde har været fokuseret på Renault og Dacia, siger Michael Lumbye og fortsætter.

- Salgsafdelingerne i både Nykøbing og Nakskov har imponeret: Således har vi i 2020 solgt over 30 procent flere Renault i forhold til 2019, men det imponerende resultat overgås af Dacia, hvor vi solgte 73 procent flere biler. Det har betydet, at vores markedsandel er steget fra 1,9 procent til 3,5 procent i 2020. Og til den historie hører at Nakskov-afdelingen - der måske nok er en af landets mindste - har præsteret en markedsandel på hele 5,9 procent for Dacia. En stor del af æren for vores salg og udnævnelse til Årets Dacia Forhandler, skal tilskrives værksteder og reservedelsafdelinger. De har gennem deres fokus på og opnåelse af en høj kundetilfredshed gødet jorden for den succes, salgsafdelingerne har haft, da en stor del af kunderne har kendt os i forvejen gennem deres direkte kontakt med værkstedet - eller er blevet anbefalet af tilfredse kunder, slutter Michael Lumbye.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE