cookie-og-privatlivspolitik
onsdag 28. juli er Fru P's Musikverden, Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune på banen med et af de helt store danske navne for tiden - Mads Langer.
onsdag 28. juli er Fru P's Musikverden, Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune på banen med et af de helt store danske navne for tiden - Mads Langer.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Mads Langer er den næste

- i rækken af musikalske navne.
01. juli 2021 kl. 12:00 Af Katrine Sabroe Christensen

I lørdags kunne publikum opleve Alberte Winding og Anders Blichfledt på Kvicklys grønne parkeringsplads under koncertrækken Musik Under Åben Himmel. Nu er der lidt uger med sommerpause, men onsdag 28. juli er Fru P's Musikverden, Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune på banen med et af de helt store danske navne for tiden - Mads Langer, der giver koncert klokken 20. Dagen efter følger Annika Aakjær, og Johnny Deluxe, og fredag 30. juli indtager Dorte Gerlach, Anne Dorte og Maria scenen. Og lørdag gælder det Thomas Buttenscøn og Søren Huss. Billetter på billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE