cookie-og-privatlivspolitik
Mænd i mindre doser" er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget.
Mænd i mindre doser" er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Mænd i mindre doser

- på Nykøbing F. Teater.
13. januar 2022 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Mandag 24. januar klokken 19.30 kan man opleve "Mænd i mindre doser", af og med den lokalkendte Kristian Holm Joensen på Nykøbing F. Teater igennem Teaterforeningen Guldborgsund.

Stykket handler om, da Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han "ved et uheld" har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være.

Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset. Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren, gommen uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de "lange nosser" og mange flere.

"Mænd i mindre doser" er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om. Hvor klodset, komisk og kærligheds-hungrende manden end er, så er han værd at samle på!

Det er satirisk, sjovt og af og til rørende...

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE