cookie-og-privatlivspolitik
Drengen Pinky og hans bedste veninde Veronica tager på et fantastisk eventyr sammen med piraten Kaptajn Sabeltand.
Drengen Pinky og hans bedste veninde Veronica tager på et fantastisk eventyr sammen med piraten Kaptajn Sabeltand.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Magisk sørøvereventyr på højkant

Læserkonkurrence om "Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant".
25. oktober 2020 kl. 01:15 Af Manfred Sørensen

Annonce

GULDBORGSUND Hvem kunne ikke tænke sig at vinde en sej dvd med 80 minutters god animations-underholdning for hele familien?

På Ugeaviens redaktion har vi nemlig netop modtaget fire dvd'er med det magiske sørøvereventyr "Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant" fra Nordisk Film, som vi fluks er klar til at udlodde her i en læserkonkurrence.

Kaptajn Sabeltand er skabt af den norske forfatter Terje Formoe, og figuren er afholdt i sit hjemland og har optrådt i adskillige film, bøger og teaterstykker. I filmens danske version vækkes han til live af Kasper Leisner, mens også Camilla Bendix, Carsten Bjørnlund og Josef Aarskov er at finde på rollelisten.

Her lidt om handlingen: Drengen Pinky og hans bedste veninde Veronica tager på et fantastisk eventyr sammen med piraten Kaptajn Sabeltand, for at finde en sagnomspundet magisk diamant, der kan opfylde ønsker. Men den onde troldmand Maga Khan, en vampyr med kraftige solskoldninger, en formskiftende dronning og en rasende abehær er også på jagt efter diamanten, så det bliver ikke en let mission!

Vil du have fingrene i et eksemplar af filmen skal du svare på, hvilket land forfatteren Terje Formoe er fra og skrive dit svar på mail til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - senest mandag 26. oktober - mrk. mailen "Sabeltand".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce