cookie-og-privatlivspolitik
Magtens Korridorer har nu også meldt sin ankomst i løbet af sommeren, nemlig 29. maj.
Magtens Korridorer har nu også meldt sin ankomst i løbet af sommeren, nemlig 29. maj.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Magtens Korridorer kommer også

Så er det sidste navn til Fru P's Musikverdens "Musik under åben himmel"-koncerter på Kvicklys p-plads i løbet af sommeren faldet på plads.
03. marts 2021 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING De fleste af os glæder sig til forhåbentligt inden for overskuelig tid igen at kunne komme til diverse arrangementer - blandt andet til livemusik.

Under alle omstændigheder har Fru P's Musikverden i samarbejde med blandt andet Guldborgsund Kommune og Vores Nykøbing planlagt hele 12 koncerter der skal løbe af stablen på Kvicklys grønne p-plads fordelt på seks dage i maj, juni, juli og august.

Nu er det sidste af de 12 koncertnavne faldet på plads, nemlig rockbandet Magtens Korridorer.

Dermed ser planen således ud: 29. maj med Bo Evers (klokken 14) og Magtens Korridorer (klokken 20).

26. juni drejer det sig om Alberte Winding (klokken 14) og Anders Blichfeldt (klokken 20). Annika Aakjær kan opleves 29. juli klokken 14, mens Johnny Deluxe går på klokken 20.

Annonce

30. juli kommer turen til Dorthe Gerlach klokken 14 og Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene (se foto på forsiden) klokken 20. Dagen efter, 31. juli, er der koncert med Thomas Buttenschøn klokken 14 og Søren Huss klokken 20.

28. august kan man så glæde sig til Party Factory klokken 14 og Poul Krebs klokken 20.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE