cookie-og-privatlivspolitik
Jørgen Skouboe, kendt fra DR1´s programserie "Nak og Æd", giver foredrag for mændene i Guldborgsund Kommune.
Jørgen Skouboe, kendt fra DR1´s programserie "Nak og Æd", giver foredrag for mændene i Guldborgsund Kommune.
Foto: Ritzau

Ugeavisen Guldborgsund

Mandeaften med Skouboe

- er arrangeret som et samarbejde mellem Folkesundhed Guldborgsund Kommune og Guldborgsund Frivilligcenter.
12. august 2021 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Mænd i Guldborgsund Kommune inviteres til mandeaften 19. august med gratis foredrag af Jørgen Skouboe Møller, hvor han vil fortælle om tv-serien "Nak & Æd" og "Mens vi venter på at dø".

Der er stor ulighed, når det kommer til mænds sundhed sammenlignet med kvinders. Danske mænd lever i gennemsnit 4-5 år kortere end kvinder - ja faktisk helt op til 13 år kortere end de bedst stillede kvinder. Det er vigtigt at fokusere på både den fysiske, mentale og sociale sundhed, når man arbejder på at reducere kønsuligheden på sundhedsområdet. Det sociale er en vigtig del af både trivsel og sundhed, og derfor er det vigtigt, at mænd har mulighed for at blive en del af gode fællesskaber.

- Når vi vælger at holde denne aften kun for mænd, skyldes det, at vi har stort fokus på mænd og fællesskaber i Guldborgsund Kommune. Det er vigtigt for os at vise, at sundhed er mere end den fysiske del. Sundhed er også at trives og at have det godt. Derfor lægger vi stor vægt på at give mændene mulighed for at mødes og skabe nogle gode mandefællesskaber, siger proces- og udviklingskonsulent Sandra Kildegaard fra Folkesundhed, Guldborgsund Kommune.

Som en del af indsatsen omkring mænds sundhed åbnede Folkesundhed og Guldborgsund Frivilligcenter i fællesskab i juni et Mænds Mødested i Nørre Alslev.

Foredraget med Jørgen Skouboe Møller bliver afholdt i Multisalen på SOSU-skolen fra klokken 19 til 21. Billetbestilling er nødvendig og foregår via Arrangementsportalen: arrangement.guldborgsund.net.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE