cookie-og-privatlivspolitik
Erhvers- og citychef i Vores Nykøbing, André Andersen (tv), er meget glad for Axel Nielsens initiativ med Marina Villa i vandet ved Slotsbryggen - og for samarbejdet med Axel Nielsen. Her overrækker André Andersen yderligere 45 gavekort på hver 300 kroner til Axel Nielsen, som bruger disse til sine lejere.
Erhvers- og citychef i Vores Nykøbing, André Andersen (tv), er meget glad for Axel Nielsens initiativ med Marina Villa i vandet ved Slotsbryggen - og for samarbejdet med Axel Nielsen. Her overrækker André Andersen yderligere 45 gavekort på hver 300 kroner til Axel Nielsen, som bruger disse til sine lejere.
Foto: Manfred Sørensen

Ugeavisen Guldborgsund

Marina Villa giver liv til byen

Allerede på nuværende tidspunkt har vi hele 150 bookninger frem til 1. august.
08. maj 2021 kl. 16:25 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Ved Slotsbryggen med den skønne udsigt over Guldborgsund ligger der fire husbåde.

De to første ankom i april 2020 og sidste tre måneder senere i juli.

- Vi ønsker dog ikke at bruge ordet "husbåd". Det får mange til at tænke på en gammel fiskekutter eller en gammel ombygget færge, som ser ud til at kunne synke, hvornår det skal være. Vi kalder dem Marina Villa, lyder det med et smil fra indehaveren af Marina Villa, Axel Nielsen fra Haslev.

Og de fire Marina Villa minder bestemt ikke om en gammel fiskekutter eller færge. Nej, der er tale om flotte, flydende bygninger, der har et grundareal på 38 kvadratmeter i to plan med plads til hele seks sovende personer.

Axel Nielsen udlejer disse, og det har været en stor succes lige fra starten.

Annonce

- Allerede på nuværende tidspunkt har vi hele 150 bookninger frem til 1. august. Det drejer sig om bookninger på to dage og opefter. Så det går strygende, og det er til alt fra forretningsfolk og håndværkere til familier og turister, oplyser han.

De fire flydende villaer er virkelig godt indrettet med badeværelse, to soveværelser og et stort køkken og opholdsrum - altsammen meget funktionelt med blandt andet masser af skabsplads og i gode materialer, ligesom interiøret også er særdeles smagfuldt. Hertil kommer så to terrasser - en på stueplan udenfor opholdsrummet og den store på 38 kvadratmeter på 1. sal med grill. Meget lækkert og tiltalende.

Villaerne er lavet af firmaet Bravia i Slovenien, der også bygger autocampere.

- Det er et superinititiativ Aksel har taget med Marina Villa. Det er med til at trække turister til og ikke mindst med til at udvikle vores havn, lyder det fra erhvervs- og citychef i Vores Nykøbing, André Andersen.

Netop Vores Nykøbing har et tæt samarbejde med Axel Nielsen og Marina Villa. Således følger der et citygavekort på 300 kroner med til hver enkelt bookning af Marina Villa, der blev foretaget inden 1. april - finansieret af Axel Nielsen. Foreløbig har han købt ikke færre end 70, hvoraf de 45 blev leveret af André Andersen i sidste uge.

Annonce

- Jeg synes det er helt fantastisk. Han kom selv med idéen, som selvfølgelig er med til øge handelen i vores medlemsbutikker, roser André Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE