cookie-og-privatlivspolitik
Lena og Martin sørger for, at der snart kommer liv i den markante bygning igen, der senest har huset Arnold Busck. Her åbner de i løbet af november.
Lena og Martin sørger for, at der snart kommer liv i den markante bygning igen, der senest har huset Arnold Busck. Her åbner de i løbet af november.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Martin og Lena flytter over gaden

SPORT 24 butikken i Nygade skifter i løbet af november adresse og flytter ind i en af Nykøbings bedst placerede bygninger - Bazarbygningen, der senest har lagt lokaler til Arnold Busck boghandelen.
21. september 2020 kl. 07:57 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Martin Koch, indehaver af SPORT 24 butikken i Nygade, har sammen med sin hustru Lena Petersen taget en stor beslutning.

De flytter efter 18 år butikken. Ikke ud af byen, men 30 meter skråt over gaden og ind på vel nok byens mest centrale placering i den tidligere Arnold Busck boghandel.

- Det er kæmpestort for os, og det er da med et sug i maven vi nu flytter adresse. Det er en stor beslutning, og vi er gået forbi den tidligere Arnold Busck boghandel mange gange de seneste måneder og tænkt at der kunne vi jo flytte ind. Men hver gang er det blevet skudt til hjørne. Men det er en fantastisk placering, og derfor har vi nu taget beslutningen og flytter vores sportsbutik ind i den ikoniske bygning, siger Martin Koch.

Planen er at den nye og store Sport 24 butik åbner i løbet af november og inden det store Black Friday udsalg 27. november.

- Vi har længe manglet plads i den nuværende butik, så nu tager vi det store spring og udvider det samlede butiksareal med det tredobbelte af hvad vi har i dag, fortæller Martin Koch.

Den nye SPORT 24 butik bliver indrettet i den tidligere boghandlerbygning, og det sker med stor respekt for den nuværende bygning.

En del af den nye butik bliver indrettet til de mange klub- og erhvervskunder, der hver dag kommer i SPORT 24. Det vil give dem endnu bedre muligheder end i dag for at blive serviceret hurtigt og effektivt.


Tror på fremtiden

Martin Koch har drevet butik i Nykøbing i mange år, og føler derfor et stort ansvar for bymidten og det lokale handelslivs udvikling. Derfor var det i sidste ende heller ikke en svær beslutning at flytte ind i Bazarbygningen og skabe en butik, der er tre gange større end den har i dag driver i Nygade.

- Jeg oplever, at der på Lolland-Falster er en stor forståelse for at det er vigtigt at handle lokalt. Hvis vi vil have en by, er det også nødvendigt at handle i byens butikker. Det synes jeg at folk er gode til, og jeg ser en god fremtid for vores lokale handelsliv, understreger han.

Internethandel er vokset meget i de seneste år, men det afskrækker ikke Martin Koch.

- Vi driver en butik for hele familien med sportstøj til de aktive og fritidstøj til voksne som børn. Der er behov for en butik, hvor der er et rigt udvalg af sport- og fritidsprodukter til voksne, unge og børn, lyder det fra en optimistisk Martin Koch.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce