Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Martin og Lena flytter over gaden

Lena og Martin sørger for, at der snart kommer liv i den markante bygning igen, der senest har huset Arnold Busck. Her åbner de i løbet af november. Foto: Flemming Keith Karlsen

SPORT 24 butikken i Nygade skifter i løbet af november adresse og flytter ind i en af Nykøbings bedst placerede bygninger - Bazarbygningen, der senest har lagt lokaler til Arnold Busck boghandelen.

NYKØBING Martin Koch, indehaver af SPORT 24 butikken i Nygade, har sammen med sin hustru Lena Petersen taget en stor beslutning.

De flytter efter 18 år butikken. Ikke ud af byen, men 30 meter skråt over gaden og ind på vel nok byens mest centrale placering i den tidligere Arnold Busck boghandel.

- Det er kæmpestort for os, og det er da med et sug i maven vi nu flytter adresse. Det er en stor beslutning, og vi er gået forbi den tidligere Arnold Busck boghandel mange gange de seneste måneder og tænkt at der kunne vi jo flytte ind. Men hver gang er det blevet skudt til hjørne. Men det er en fantastisk placering, og derfor har vi nu taget beslutningen og flytter vores sportsbutik ind i den ikoniske bygning, siger Martin Koch.

Planen er at den nye og store Sport 24 butik åbner i løbet af november og inden det store Black Friday udsalg 27. november.

- Vi har længe manglet plads i den nuværende butik, så nu tager vi det store spring og udvider det samlede butiksareal med det tredobbelte af hvad vi har i dag, fortæller Martin Koch.

Den nye SPORT 24 butik bliver indrettet i den tidligere boghandlerbygning, og det sker med stor respekt for den nuværende bygning.

En del af den nye butik bliver indrettet til de mange klub- og erhvervskunder, der hver dag kommer i SPORT 24. Det vil give dem endnu bedre muligheder end i dag for at blive serviceret hurtigt og effektivt.

Tror på fremtiden

Martin Koch har drevet butik i Nykøbing i mange år, og føler derfor et stort ansvar for bymidten og det lokale handelslivs udvikling. Derfor var det i sidste ende heller ikke en svær beslutning at flytte ind i Bazarbygningen og skabe en butik, der er tre gange større end den har i dag driver i Nygade.

- Jeg oplever, at der på Lolland-Falster er en stor forståelse for at det er vigtigt at handle lokalt. Hvis vi vil have en by, er det også nødvendigt at handle i byens butikker. Det synes jeg at folk er gode til, og jeg ser en god fremtid for vores lokale handelsliv, understreger han.

Internethandel er vokset meget i de seneste år, men det afskrækker ikke Martin Koch.

- Vi driver en butik for hele familien med sportstøj til de aktive og fritidstøj til voksne som børn. Der er behov for en butik, hvor der er et rigt udvalg af sport- og fritidsprodukter til voksne, unge og børn, lyder det fra en optimistisk Martin Koch.

  • Lena og Martin sørger for, at der snart kommer liv i den markante bygning igen, der senest har huset Arnold Busck. Her åbner de i løbet af november. Foto: Flemming Keith Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Lokal nyt

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Sport

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Erhverv

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret