cookie-og-privatlivspolitik
Mathias Frederiksen er "hjemme igen" som butikschef for Wagner.
Mathias Frederiksen er "hjemme igen" som butikschef for Wagner.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen Guldborgsund

Mathias Frederiksen er vendt tilbage til Wagner

Ny butikschef glæder sig til late night
26. juli 2021 kl. 15:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Tre år. Så længe var Mathias Frederiksen væk fra tøjbranchen. Så fik han et godt tilbud fra indehaveren af tøjforretningen Wagner, Kai Schnipper, og nu står 30-årige Frederiksen som chef for butikken.

Og der er tale om et gensyn, for Mathias Frederiksen er udlært fra Wagner og har også været chef.

- Men jeg synes også, at man skal prøve noget andet. Hvis man så savner det oprindelige, så var det nok det rigtige, man uddannede sig som, lyder det lidt filosofisk fra butikschefen.

Det andet, som Mathias fik snuset til, var at handle med primært spiritus fra firmaet Hans Just i Bordershoppen, så han kan måske give opskriften på en Gin Hass til sine kunder.

- Det var meget spændende, siger Mathias Frederiksen.

Annonce

- Jeg bor i Nykøbing og oplevede hver gang, jeg gik forbi Wagner, at jeg savnede forretningen, så nu er det ligesom at være kommet hjem, siger han om jobskiftet.

Egentlig begynder han jobbet 1. august, men er tyvstartet lidt på grund af ferie, så han vil være at finde i butikken ved late night.

- Det glæder jeg mig meget til. Når man som jeg elsker at have en snak med kunderne, så er late night Toppen af Poppen, slår han fast.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE