cookie-og-privatlivspolitik
Lad os håbe, at NFH-pigerne får mulighed for at juble igen i aften, når kampen mod Aarhus fløjtes af, som her på billedet, da Viborg blev nedlagt.
Lad os håbe, at NFH-pigerne får mulighed for at juble igen i aften, når kampen mod Aarhus fløjtes af, som her på billedet, da Viborg blev nedlagt.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Meget på spil i Aarhus

NFH spiller i aften sit tredie opgør i slutspilspuljen.
06. april 2021 kl. 07:59 Af Manfred Sørensen

NYKØBING At NFH's sejr over Viborg i Lånlet Arena fornylig i den første slutspilskamp var en fornem bedrift, blev yderligere understreget tirsdag i sidste uge, da netop Viborg maltrakterede Aarhus United med 30-15 og viste hvor stærkt et mandskab Viborg faktisk er. En sejr på 15 mål over et hold, der ugen inden havde besejret Odense er immervæk noget.

Og NFH fulgte så op på den gode Viborg-præstation skærtorsdag i Odense Idrætshal mod Odense, hvor det lykkedes Mulle og co. at hente et point. Det skete i næsten sidste sekund, efter at holdet havde været bagud med fire mål blot fire minutter før tid!

Nu er der masser af spænding i puljen og NFH stadig selv afgøre om holdet vil nå semifinalen, hvilket kræver en første- eller andenplads.

Næste kamp er allerede i aften, hvor turen går til Aarhus, nærmere betegnet Ceres Park Hal 1.

Her gælder det Aarhus United, som NFH for et par uger siden besejrede med 34-26 i det sidste opgør i Bambusa Kvindeligaens grundspil.

Annonce

Men med til historien hører, at der ikke stod det helt store på spil for hverken NFH eller jyderne.

Det gør der til gengæld dennegang!

Se kampen i tv eller lyt til Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE