cookie-og-privatlivspolitik
Druk, der har Mads Mikkelsen på rollelisten, tager udgangspunkt i tankerne fra en norsk filosof, der mener, at mennesket er født med en alkoholpromille, der er 0,5 for lav ....
Druk, der har Mads Mikkelsen på rollelisten, tager udgangspunkt i tankerne fra en norsk filosof, der mener, at mennesket er født med en alkoholpromille, der er 0,5 for lav ....
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Mennesket er født med en for lav promille ...

Den danske film Druk er Biografklub Danmark-sæsonens første film.
24. september 2020 kl. 11:40 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Når biografen på Slotsbryggen på torsdag skyder Biografklub Danmark-sæsonen 2020/21 i gang sker det med den prisvindende danske film Druk.

Det er holdet fra Jagten med instruktør Thomas Vinterberg i spidsen, der står bag filmen, der handler om fire gymnasielærere, spillet af henholdsvis Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe.

Dramaet tager udgangspunkt i tankerne fra en norsk filosof, der mener, at mennesket er født med en alkoholpromille, der er 0,5 for lav ....

I weekenden 26. og 27. september kan alle børn og barnlige sjæle glæde sig til biografens forpremiere på Far til Fire Og Vikingerne. Der er dømt løjer og spas, når Far, Lille Per og resten af familien skal i terapi i en vikingelejr.

De mange lokale opera-elskere kan se frem til søndag klokken 13.30. Her er biografchef Bente Nielsen og co. klar med en ny omgang OperaBio i fornemste lydkvalitet - denne gang handler det om Don Pasquale.

Mandag 28. september klokken 18 venter så den enestående dokumentar om vores klode, nemlig Davis Attenboroughs A Life On Our Planet.

Én mand har oplevet mere af verdens natur end nogen anden, og denne enestående dokumentarfilm er hans vidneberetning.

I sit 93 år lange liv har David Attenborough besøgt alle verdens kontinenter, udforsket deres vilde natur og dokumenteret vores levende planet i al dens mirakuløse mangfoldighed.

Nu reflekterer han for første gang over både de afgørende øjeblikke i sit liv som naturforsker og de ødelæggende forandringer, han har været vidne til.

Forsalget er i fuld gang til alle de nævnte arrangementer på www.nfbio.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce