cookie-og-privatlivspolitik
Mon ikke trænerduoen Jakob Larsen/Kenneth "Salle" Sahlholdt og pigerne har arbejdet med forsvarsspillet i de seneste par uger?
Mon ikke trænerduoen Jakob Larsen/Kenneth "Salle" Sahlholdt og pigerne har arbejdet med forsvarsspillet i de seneste par uger?
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Mindre kamppause er overstået

På onsdag tager NFH imod Ajax København i Bambusa Kvindeligaen.
06. oktober 2020 kl. 09:03 Af Manfred Sørensen

NYKØBING NFH har haft en barsk start på sæsonen i Bambusa Kvindeligaen. Det er kun blevet til en sejr i fem kampe for de gule. Det hele skal da også ses i lyset af, at der er kommet mange nye spillere til, sammenholdt med det faktum, at man har mødt stærke mandskaber som Team Esbjerg, Viborg, Odense og København.

Det har især været i det defensive det har knebet. Således er der i de fem kampe scoret ikke færre end 163 mål mod NFH - regnmaskinen siger 32,6 i snit pr. kamp ...

På positivsiden hører dog, at der har været rigtig god fart i angrebsspillet. Ikke mindst kontrafasen ser i år rigtig fornuftig ud. Så hvis forsvaret kan steppe lidt op skulle det være muligt at nå slutspillet.

NFH's seneste kamp daterer sig tilbage til 15. september mod Odense. Nu venter der så en hjemmekamp på onsdag klokken 19.30 mod Ajax København, hvorefter programmet siger tre udekampe i træk mod henholdsvis TTH Holstebro (11.10.), Randers HK (14.10) og Horsens (21.10). Fire kampe, der meget gerne må give fuldt hus.

27. oktober venter så endnu en opgave i fremmed hal. Her gælder det nemlig 1/4 finalen i Santander Cup mod Silkeborg/Voel, hvor der spilles om en attraktiv billet til Final 4.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE