cookie-og-privatlivspolitik
Sebastian Koch i aktion i det første opgør mod FA 2000 i oktober i fjor. Koch scorede til slutresultatet 3-0 i det opgør.
Sebastian Koch i aktion i det første opgør mod FA 2000 i oktober i fjor. Koch scorede til slutresultatet 3-0 i det opgør.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Mindre kan også gøre det denne gang

NFC til Frederiksberg 2000 i dag.
24. april 2021 kl. 07:45 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Efter et par magre kampe med blandt andet et nederlag til FC Roskilde, fik cheftræner Claus Jensen og drengene i NFC igen vendt bøtten sidste lørdag i hjemmekampen mod den anden Roskilde-klub, nemlig oprykkerne fra Roskilde KFUM. KFUM'erne blev nemlig sendt hjem med et nederlag på 1-2.

Der resterer nu syv spillerunder i 2. division pulje 2 og NFC har et forspring på seks point ned til HIK på 2. pladsen.

NFC's næste opgave er i eftermiddag, hvor det gælder hovedstadsklubben FA 2000 (Frederiksberg Alliancen 2000), der i skrivende stund indtager en 5. plads - uden tvivl et af rækkens bedre mandskaber. FA 2000 har klare ambitioner om at slutte i top 6 og dermed være med i den landsdækkende 2. division til næste sæson, og i den forbindelse ville point(s) mod NFC helt sikkert være kærkomne.

Da de to klubber tørnede sammen i 7. spillerunde i det første indbyrdes opgør i CM Arena tilbage i oktober i fjor kunne FA 2000 følge med i 1. halvleg.

Herefter satte NFC turboen på og på tre scoringer af henholdsvis Mads Carlson (51. minut), Mathias Kristensen (54. minut) og Sebastian Koch (75. minut) blev den ged barberet og de tre point kørt i hus med 3-0.

Annonce

Det er langtfra sikkert det bliver ligeså overbevisende på lørdag klokken 13.45 på kunstgræsbanen i Frederiksberg Idrætspark Men mindre kan bestemt også gøre det. Bare HIK kan holdes på behørig afstand.

Kampen kan følges live på Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE