cookie-og-privatlivspolitik
Den hyggelige miniby vokser år for år - og skaren, der vedligeholder husene gør også.
Den hyggelige miniby vokser år for år - og skaren, der vedligeholder husene gør også.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Guldborgsund

Minibyen 25 år

Den 6. september fylder minibyen 25 år. Og man kan stadig nå at opleve den, inden sæsonen slutter 19. september. Især domkirkebyggeriet følges med interesse.
04. september 2020 kl. 13:54 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Det er en tilfreds formand Birgit Nielsen, der den 6. september kan fejre jubilæum sammen med de frivillige efter en sæson, der er gået nogenlunde.

- Mit indtryk er, at besøgstallet er på det jævne, især danskere fra campingpladser og sommerhuse, men vi har jo ikke haft nær så mange grupper som tidligere på grund af Corona. Men nu er grupperne begyndt at melde sig igen, siger hun.

LIge nu er der grund til at glæde sig, for der er masser af frivilige, der bakker op - ikke mindst på grund af domkirkebyggeriet, der tiltrækker mange, der vil være med til at løse den store udfordring.

Her i jubilæumsåret er mange af husene blevet malet op, og der er også blevet sat et billede op - taget fra klokketårnet i domkirken i 1868.

- Det er sjovt at se, for det ligner Minibyen meget. Dengang var der kun 1300 beboere mod 5700 i dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce