cookie-og-privatlivspolitik
I lørdags - efter redaktionens slut - spillede Amalie Wulff og resten af NFH mod ærkerivalerne fra København Håndbold. Onsdag 6. januar og mandag 11. januar venter så to nye opgaver i Bambusa Kvindeligaen.
I lørdags - efter redaktionens slut - spillede Amalie Wulff og resten af NFH mod ærkerivalerne fra København Håndbold. Onsdag 6. januar og mandag 11. januar venter så to nye opgaver i Bambusa Kvindeligaen.
Foto: Folketidende

Ugeavisen Guldborgsund

Modstandere af vidt forskellig kaliber

NFH møder først Vendsyssel Håndbold hjemme og fem dage senere Viborg HK på udebane.
05. januar 2021 kl. 09:50 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Den professionelle håndboldsport som blandt andet Bambusa Kvindeligaen har som bekendt fået lov til at fortsætte.

At det så ikke sker uden store udfordringer for klubberne med blandt andet aflysninger grundet corona-smitte blandt spillere er en helt anden historie.

NFH tog hul på håndboldåret 2021 i lørdags i Frederiksberghallen med et nederlag på 33-31 til ærkerivalerne fra København Håndbold.

Onsdag 6. januar og mandag 11. januar venter så to nye opgaver i Bambusa Kvindeligaen - to vidt forskellige af slagsen.


Sejr på hele 14 måli det første opgør

Onsdag klokken 19.30 gælder det nemlig en hjemmekamp i Lånlet Arena mod agterlanternen fra Vendsyssel Håndbold.

Og selv om NFH - måske - må undvære sit forrygende hjemmepublikum bør der ikke herske tvivl om resultatet, nemlig en sikker sejr til de gule over oprykkerne.

Det første opgør mod vendelboerne tilbage i august i Drinx Arena i Syvsten sluttede med en gevaldig lussing til oprykkerne på hele 39-25 - altså på hele 14 mål.

Meget tyder da også på, at Vendsyssel Håndbold må forlade landets bedste række som nedrykker, når sæsonen slutter en gang i foråret.


Viborg HK er enseriøs medaljeaspirant

Af en helt anden kaliber er Viborg HK, som er NFH's modstander mandag 11. januar klokken 20 på udebane i Vibocold Arena.

Viborg har gjort det flot og lader til at kunne true både Team Esbjerg og Odense Håndbold hvad angår DM-titlen.

Nordmidtjyderne har et stærkt mandskab med flere landsholdsspillere og skal NFH have en chance for at få noget med hjem til Falster skal holdet levere en maksimal præstation over hele linien, eller ender det med et nederlag ligesom i det første opgør på hjemmebane i august, der endte med et nederlag på 33-36.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce